L’Oréal Infaillible Foundation, Concealer & Lipstick

Soms heb je van die dagen dat je make-up écht stevig moet blijven zitten. L’Oréal Paris heeft dat goed begrepen, want ze hebben een lijn met langhoudende producten: Infaillible. Ondertussen hebben ze al foundation, concealer én lipstick. Vandaag probeer ik ze uit.

Ik kreeg de drie producten opgestuurd in een mooie doos. Omdat we tegenwoordig heel vaak een gezichtsmasker dragen, vervaagt je make-up ook sneller. Ik ben dus heel benieuwd naar de Infaillible producten.

L'Oréal Infaillible

L’Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation

Ik begin met de basis: de foundation. De Infaillible 24H Fresh Wear Foundation heeft een hoge dekking, is langhoudend en geeft tot 24 uur lang een fris gevoel. De textuur is ultra-licht en geeft niet af. De foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren.

L’Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation, € 17,99

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

Om het gebied onder mijn ogen op te frissen gebruik ik de More Than Concealer. Je kan deze concealer ook gebruiken als foundation, vandaar de wat grotere applicator. Ook de concealer heeft een hoge dekking, maar een natuurlijk effect. Hij is langhoudend en hij is verkrijgbaar in 9 tinten.

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer, € 14,99

L’Oréal Paris Infaillible 24H Duo Lipstick

Ook voor de lippen kan je nu voor een hele dag gesteld zijn, want met de 24H Duo Lipstick breng je eerst een laagje van de intense kleur aan, en daarna de balsem die je lippen verzorgt. Er zijn in totaal 16 kleuren verkrijgbaar.

L’Oréal Paris Infaillible 24H Duo Lipstick, € 17,99

L'Oréal Paris Infaillible

Hierboven heb ik links de 24H Fresh Wear Foundation op mijn arm geswatcht, en rechts zie je de More Than Concealer. Allebei hebben ze duidelijk een hele hoge dekking. Ze zijn semi-mat, dat is de meest natuurlijke finish naar mijn mening, en ze blijven echt heel goed zitten. Je hebt net geen waterproof remover nodig om ze weg te halen, maar zeker een double cleanse.

Verder zit de foundation heel mooi op mijn huid. De formule is erg vloeibaar en zorgt voor een flinterdun laagje op mijn huid waardoor je hem bijna niet ziet zitten. Hij gaat de hele dag niet glimmen – zelfs niet bij warm weer – en ziet er ’s avonds nog hetzelfde uit als ’s ochtends. Een hele fijne foundation!

De More Than Concealer is iets dikker van formule. Ik gebruik hem om het gebied onder mijn ogen op te frissen, en daarvoor werkt hij perfect. Ik zet een stipje in de binnenste ooghoek en een stipje in de buitenste ooghoek, en blend uit. De concealer geeft een meteen fris effect, en blijft ook goed zitten. Op het einde van de dag is hij een klein beetje verschoven, maar voor de dekking die de concealer heeft valt het echt heel goed mee.

L'Oréal Paris Infaillible

Op de foto hierboven zie je de 24H Duo Lipstick, met links de balsem en rechts de lipstick. Dit is trouwens de kleur 321 – Incessant Russet. Het i een mooie, diepe maar toch neutrale kleur.

L'Oréal Paris InfaillibleL'Oréal Paris Infaillible

Hierboven zie je de 24H Duo Lipstick in de kleur Incessant Russet op mijn lippen. Gebruik de slider om de verzorgende balsem over mijn lippen aan te brengen.

De vloeibare lipstick droogt volledig op maar blijft een beetje glanzend. Ik moet zeggen dat ik de verzorgende balsem wel een must vind, want zonder de balsem voelt de lipstick nogal droog en trekkerig aan op mijn lippen. De kleur is wel heel mooi en geeft mijn look wat extra kracht.

Dan wil ik het even hebben over het feit dat hij echt muurvast op mijn lippen zit. De lipstick zit de hele dag perfect op mijn lippen. De balsem verdwijnt na een paar uur, dus die kan je bijwerken, maar het droge gevoel is tegen dan ook verdwenen, dus het hoeft ook niet per se. De kleur zit ’s avonds nog perfect op zijn plaats, en ik heb echt een waterproof remover nodig om hem weg te halen. Stevig!

L'Oréal Paris Infaillible

Conclusie

Ik had altijd het gevoel dat ik moest kiezen tussen een lichte foundation die snel vervaagt, of een dikke foundation die een maskereffect geeft maar wel superlang blijft zitten. Dat is dus helemaal niet het geval met de Infaillible producten van L’Oréal Paris die ik vandaag heb uitgeprobeerd. De 24H Fresh Wear Foundation is erg vloeibaar en bijna niet zichtbaar op de huid, maar hij blijft wel perfect zitten doorheen de dag. Ook de 24H Duo Lipstick is er eentje die fijn op de lippen zit en muurvast blijft zitten. De More Than Concealer is een tikje dikker, en heeft het net iets moeilijker dan de foundation, maar het is wel een van de concealers die het beste blijft zitten.

L’Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation, € 17,99

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer, € 14,99

L’Oréal Paris Infaillible 24H Duo Lipstick, € 17,99

Heb jij de Infaillible lijn van L’Oréal Paris al ontdekt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.