Musthaves voor je slaapkamer

Nog steeds ben ik bezig met het afwerken van mijn interieur. Ik heb ondertussen al een nieuwe tafel, nieuwe salontafels en een nieuw tv-meubel, dus het ziet er al veel beter uit. De volgende stap is de slaapkamer, want die kan wel een upgrade gebruiken. Ik deel vandaag de items die ik een musthave vind voor de slaapkamer!

Het bed

Het aller-, allerbelangrijkste in de hele slaapkamer is natuurlijk het bed. Je bed is hoogstwaarschijnlijk ook het meest opvallende meubel in je slaapkamer, dus je kan er maar beter voor zorgen dat het er leuk uitziet én dat het comfortabel is.

Een musthave voor mij is ongetwijfeld een goede matras. Mijn matras heeft een laagje traagschuim bovenaan, en dat maakt zo een groot verschil. Het lijkt wel alsof mijn bed mij omarmt als ik ga liggen. Je kan ook kiezen om een traagschuim topper toe te voegen aan je huidige matras, en ik raad het je ten zeerste aan. Sinds ik op traagschuim slaap wil ik niet meer anders.

Ten tweede is het de investering zeker waard om op zoek te gaan naar beddengoed dat er leuk uitziet én dat zacht is. Gooi die saaie dekbedovertrekken maar vanachter in de kast en ga voor een leuk printje, een opvallende kleur of een speciale stof zoals satijn. Beddengoed hoeft helemaal niet zo duur te zijn, maar het kan wel een groot verschil maken in de look en feel van je slaapkamer.

Kleding

Voor mij heeft de slaapkamer nog een tweede functie naast slapen: kleding. Totdat ik een grote dressing heb, moet mijn slaapkamer ook praktisch zijn om kleding op te bergen en mijn outfit samen te stellen.

Daarom zijn Nikola en ik heel erg bezig met het samenstellen van de perfecte kledingkast. Voorlopig heb ik een goedkoop ding dat verre van handig is. We vinden het belangrijk om zelf de kast te kunnen samenstellen, want we willen vooral veel plek om te hangen, maar ook een paar lades en plaats om schoenen te zetten. Ik weet het: we hebben hoge eisen, maar ik wil het gewoon meteen goed doen.

Tot slot kunnen spiegels ook veel toevoegen aan je slaapkamer. Niet alleen omdat ze superhandig zijn, maar ook omdat ze de ruimte kunnen open trekken. Zet een spiegel in de hoek en meteen ziet je kamer er veel groter uit. Vorige zomer kocht ik een passpiegel, en dat is voor mij een echte musthave. Ik gebruik hem dagelijks om mijn outfit te kiezen, en hij voegt ook heel veel toe aan de ruimte.

Wat zijn voor jou de ultieme musthaves voor de slaapkamer?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.