Outfit: Beige & Black

Onlangs mocht ik een paar stuks uitkiezen bij Ikigai Fashion, een superleuke webshop die net is gestart. Met plezier deed ik dat, en vandaag wil ik alvast één van de items tonen. Ik draag een faux-leren broek en een handgemaakte blouse van Stoffe & Koffe.

Outfit: Beige & Black

Outfit: Beige & Black

Outfit: Beige & Black

Outfit: Beige & Black

Outfit: Beige & Black

Ik hou wel van een beetje nepleer, en deze broek viel me meteen op. Het is een faux-leather broek die onderaan wijder uitloopt. Deze broek is heel gemakkelijk te combineren want hij maakt elke outfit stoer. Ik draag hem vandaag met een blouse, maar hij kan ook met een gebreide trui of zelfs een crop top.

Mijn broek is van Ikigai fashion, en hij zit heel fijn. Hij is misschien net wat te lang voor mijn korte beentjes, maar dat vind ik niet erg. Het is zelfs leuk dat hij een beetje over mijn schoenen valt. Dat zorgt voor een casual gevoel.

Ik draag een blouse die zelfgemaakt is bij Stoffe & Koffe. Het is een simpele blouse uit een prachtige ecovero viscose. Hij is heerlijk zacht en duurzaam geproduceerd. Ik koos voor een neutrale kleur, want dat is gemakkelijk te combineren.

Mijn sneakers zijn ook redelijk nieuw, al zie je er niet veel van. Dit is mijn nieuwe paar sneakers van Floris van Bommel dat ik onlangs al droeg. Ze zijn zo mooi afgewerkt en ze zijn heel comfortabel. Van witte sneakers kan ik nooit genoeg krijgen.

Broek: Ikigai // Blouse: Stoffe & Koffe // Sneakers: Floris van Bommel

Wat vind jij van mijn nieuwe broek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.