Ideetjes voor kraamcadeaus

In maart ben ik voor de allereerste keer tante geworden. Gitta is zo’n ongelooflijk schattig meisje, en ze is nu al mijn favoriet. Het was zo leuk om te zien hoe mijn zus steeds klaarder werd voor een baby en dan plots was ze er. Nikola en ik zochten naar het perfecte kraamcadeau, en vandaag wil ik mijn ideetjes met jullie delen.

Ideetjes voor kraamcadeaus

Gepersonaliseerd cadeau

Als je de naam van het kindje weet, is het superleuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Een kraamcadeau met naam verrast de ouders en heeft een extra waarde doordat de naam van het pasgeboren babytje erop staat. Het is ook nog eens iets dat de ouders kunnen bijhouden als aandenken. Je kan bijvoorbeeld denken aan een badjas met de naam, of een stoeltje met de naam erop. Er zijn ook speciale personaliseerbare boekjes die het verhaal vertellen met de namen van de ouders of het kindje zelf. Hoe origineel is dat?

Bij deze alvast een tip: als ik ooit een kindje krijg, wil ik graag alles met zijn of haar naam op!

Een boodschap voor de baby

Als je creatief bent is het ook altijd heel leuk om een boodschap voor de baby te schrijven. Dat kan zeker op een leuk kaartje (extra punten voor een zelfgemaakt kaartje) maar waarom neem je je boodschap niet op? Je kan je boodschap voorlezen en opnemen, en uploaden op YouTube of Spotify, en dan een QR-code op een kaartje zetten dat de ouders kunnen scannen. Zo kan de baby jouw stem al een beetje horen, en het is een leuk gebaar.

Kleine, leuke dingetjes

Met de kleine, leuke dingetjes scoor je altijd. Elke nieuwe ouder heeft nood aan kleertjes en andere essentials. Kies bijvoorbeeld een paar schattige babyschoentjes uit, of ga voor een leuk rompertje. De ouders zullen je dankbaar zijn! Je kan ook zelf een leuk pakket maken met een aantal kleine dingen, of een fashionable baby-outfit samenstellen. Wees creatief!

Met welk kraamcadeau zou jij blij zijn?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.