Batiste Wonder Woman

Vrouwen zijn echt wonderlijke wezens, vind ik. Naar mijn mening zijn wij allemaal wondervrouwen. Toen ik een pakketje van Batiste met de nieuwe Wonder Woman droogshampoo ontving was ik dus enthousiast. Ik probeerde hem uit en vertel je er vandaag alles over!

Batiste Wonder Woman

Ik ben een fervent droogshampoo gebruiker. Mijn haar is heel dik en lang, dus het wassen neemt altijd erg veel tijd in beslag. Daarom probeer ik mijn haar zo weinig mogelijk te wassen (dat is ook veel beter voor je haar, trouwens) en tussendoor gebruik ik droogshampoo om het op te frissen.

De Batiste Wonder Woman geeft je haar een boost, zodat het er meteen fantastisch uitziet én lekker ruikt.

Batiste Wonder Woman

De geur is heerlijk vrouwelijk en zacht. De Batiste Wonder Woman ruikt naar bergamot, freesia, jasmijn en amandel. Een zalige combinatie die mij zelfvertrouwen geeft.

Wonderlijk mooi haar in 3 stappen

1.     Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van je haar houden.

2.     Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3.     Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de subtiele geur.

4.     Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Hij werkt prima, net als de andere Batiste droogshampoos. Mijn haar ziet er minder vet uit, heeft meer volume, en dat alles zonder een witte waas achter te laten.

Batiste Wonder Woman, € 5,49 bij Kruidvat

Gebruik jij de droogshampoo van Batiste?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.