Outfit: Mint Skirt

Er zijn heel veel mooie nieuwe stoffen bij Stoffe & Koffe, en ik heb me aangemeld om model te zijn voor de stukken die eruit gemaakt worden. Ik draag vandaag een rok én een blouse die handgemaakt zijn met stof uit onze winkel. 

Outfit: Mint Skirt

Outfit: Mint Skirt

Outfit: Mint Skirt

Outfit: Mint Skirt

Outfit: Mint Skirt

Oh, wat ben ik verliefd op de stof van het rokje. Het is een heerlijk lichte, soepele ecovero (en dus duurzame) viscose met een fijn diamant-textuurtje dat je enkel ziet als je goed kijkt. De soepele stof valt heel mooi en doet het rokje er extra zwierig uitzien. Ook de kleur is echt fantastisch, want alle pasteltinten zijn perfect voor de lente, en mintgroen geeft ook nog eens dat frisse effect.

Voor het rokje kozen we een patroon uit de La Maison Victor. Het is de Gwen rok uit editie 3 van dit jaar. Dit vrolijke korte rokje geeft je een instant lentegevoel. De taille is wat verhoogd en de vloeiende ruffleboord maakt dit wikkelrokje helemaal af. Shop alvast maar een paar sandaaltjes en bijpassende riem want dit rokje is klaar in een wip!

Ook mijn blouse is er eentje uit een stof van Stoffe & Koffe. Het is een simpele Odette (ook uit La Maison Victor) waarvan we er altijd heel veel maken. Het is zo’n gemakkelijk model dat er bij iedereen goed uitziet. De stof is heel neutraal maar heeft een interessante textuur voor een mooi contrast bij de zachte stof van het rokje.

Ik draag een paar muiltjes van Steve Madden. Dit is de Tangle sandaal in de kleur mint, echt een van mijn favoriete paar schoenen voor de lente! Vraag me alleen niet van waar de riem komt, want die had mijn mama een keertje bij om het rokje af te maken.

Stof rok: Stoffe & Koffe // Model rok: La Maison Victor // Stof blouse: Stoffe & Koffe // Model blouse: La Maison Victor // Muiltjes: Steve Madden
P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.