L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

De laatste jaren was lipgloss een beetje zijn populariteit verloren, maar tegenwoordig zijn ze bezig aan een comeback! Glanzende lippen zijn hip, en vandaag probeer ik drie kleurtjes van de L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss uit. 

Ik kreeg een pakketje opgestuurd met drie verschillende kleurtjes uit de L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss lijn. In totaal zijn er 9 kleuren verkrijgbaar, van ultralicht tot sterk gepigmenteerd.

L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss, € 11,45

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

De drie kleurtjes die ik heb geprobeerd zijn (van links naar rechts):

  • 400 Maximize, een doorzichtige gloss met een fijne shimmer
  • 402 Soar, een milky roze gloss
  • 408 Accentuate, een felroze gloss

De formule belooft niet te plakken, en bevat hyaluronzuur en collageen. Je lippen zien er dus stralend en glanzend uit, maar worden ondertussen ook verzorgd. De gloss geeft een verkoelend gevoel op je lippen, en doet ze er voller uitzien.

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

De applicator is speciaal ontworpen om volume te creëren. Eerlijk? Dat zegt volgens mij niet zo veel. Hij ziet er leuk uit, dat wel, maar of het zo’n groot verschil zou maken? Dat denk ik niet. Wel moet ik zeggen dat hij fijn werkt om de gloss aan te brengen. Niets op aan te merken, dus, maar eigenlijk ook niet iets heel speciaal.

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

Hierboven heb ik de drie kleurtjes op mijn arm geprobeerd. Maximize is een transparante gloss met zilveren shimmers. In het midden zie je Soar, die ook vrij transparant is maar een beetje een roze kleur geeft. Rechts zie je Accentuate, een gloss met veel pigment en een hoge dekking, zeker voor een lipgloss!

De gloss voelt lichtjes kleverig – het blijft een gloss – maar het is geen vervelend gevoel. Ze blijven ook relatief goed zitten.

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

Hierboven zie je de L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss in de kleur Maximize op mijn lippen.

Hij voegt niet echt kleur toe, maar doordat hij een “plumping” effect geeft zien mijn lippen er wel wat gekleurder uit. Hij voelt heel fijn aan op mijn lippen, en ik hou van het verfrissende effect!

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

Hierboven zie je de L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss in de kleur Soar op mijn lippen. De kleur is heel subtiel, en op mijn lippen die van nature al wat donkerder zijn zie je hem eigenlijk bijna niet zitten.

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

Tot slot draag ik hierboven de L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss in de kleur Accentuate op mijn lippen. Deze gloss geeft wél kleur aan mijn lippen. Ik vind het een heel mooi tintje, het is subtiel maar heel fleurig. Perfect voor de lente en de zomer!

L'Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss

Conclusie

Het is even geleden dat ik een lipgloss heb gedragen. Ik was vergeten hoe mooi het glanzende effect is. De L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss is zeker een fijn product. De gloss kleeft veel minder dan andere lipgloss en blijft ook een stuk beter zitten. Ik vind de kleur Accentuate de mooiste, want die geeft wat kleur aan mijn lippen.

L’Oréal Paris Rouge Signature Plumping Lip Gloss, € 11,45

Draag jij wel eens lipgloss?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.