Outfit: Mijn lievelingsjurk

Ik heb dit jurkje nog maar net, maar ik heb het al superveel aangedaan. Het is echt een perfect jurkje voor dit weer. Het valt soepel en is zo licht dat het voelt alsof ik niks aan heb. Bovendien is het ook heel flatterend en supercute. 

Outfit: Mijn lievelingsjurk

Outfit: Mijn lievelingsjurk

Outfit: Mijn lievelingsjurk

Er valt niet heel veel te zeggen over deze outfit, want het is gewoon het jurkje, mijn sandaaltjes van VanHaren, en een halsketting om het nét wat specialer te maken.

Mijn jurk is van MyJewellery. Ik wist meteen dat ik deze jurk wilde, vooral door de kleur. Het is speels dankzij de groene tint, maar toch neutraal en zacht. De stof heeft een zebraprint die niet meteen aan een zebra doet denken, haha!

Ik combineer mijn jurkje met mijn nieuwe sandalen die ik bij VanHaren bestelde. Het is zo’n schoen die eigenlijk bij alles past en zeker dit fijne jurkje mooi elegant maakt.

Om mijn hals zie je ook een ketting. Deze ketting is ook van MyJewellery. Ik zag hem en ik wist meteen dat ik hem wou. Het is een heel fijn sieraad met veel kleurtjes. Oh, en deze mag nat worden want hij is waterproof!

Jurk: MyJewellery // Sandalen: VanHaren // Ketting: MyJewelleryWat draag jij als het echt heel warm is?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.