Escada Summer Festival

Wat is het ongelooflijk heerlijk weer geweest de voorbije dagen. De zon scheen en de temperaturen schoten de lucht in. Vandaag is het al wat minder, maar dat houdt me niet tegen om dit zonnige parfum te bespreken!

Escada Summer Festival

Het nieuwste parfum van Escada heet Summer Festival. Die naam deed mij denken aan vroeger, want in Antwerpen was er aan het begin (of het einde?) van de zomer een festivalletje met diezelfde naam, haha. Nostalgie.

De geur is ontwikkeld door Amandine Clerc-Marie en Gabriela Chelariu. Het parfum is limited edition en het doosje zou gewoon al perfect passen bij het festival waar ik het hierboven al over had.

Escada Summer Festival, € 37,25 voor 30 ml

Escada Summer Festival

Topnoten

  • Kersenboesem
  • Ijs

Hartnoten

  • Groene mandarijn
  • Jasmijnsambac

Basisnoten

  • Sandelhout

Het parfum is erg zoet, en daar moet je van houden. Ergens is het ook een fris parfum, en die combinatie maakt dat het geurtje écht naar zomer ruikt. Het parfum is fruitig en fris.

Escada Summer Festival

Conclusie

Escada Summer Festival is een vrolijk parfum. De geur is fruitig, zoet en fris. Ik vind het een parfum dat best bij iemand jong past, want het is heel speels en happy. Tot slot: hoe ruikt ijs? Het is een van de topnoten, maar ik kan me gewoon niet voorstellen hoe je ijs kan ruiken, haha!

Escada Summer Festival, € 37,25 voor 30 ml

Hou jij ook zo van zoete geuren?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.