Outfit: Ikigai

Vorige week heb ik al een eerste keer gepost over een item van Ikigai Fashion. Vandaag doe ik dat weer, want ik kreeg ook een leuke crop top en een schattig rokje opgestuurd van de webshop. 

Outfit: Ikigai

Outfit: Ikigai

Outfit: Ikigai

Outfit: Ikigai

De foto’s die je ziet zijn het eerste resultaat van de fotoshoot die ik dit weekend met Nikola deed. In Brasschaat, dicht bij waar ik woon, is er een supermooi (maar redelijk vervallen) huis dat ontworpen is door de bekende architect Peirsman. Het is een heel cool gebouw, en ik wilde er graag foto’s gaan maken.

Tijdens de shoot was het wel even spannend, want we hoorden vreemde geluiden die we niet konden plaatsen. Het werd dus een beetje eng, dus deden we deze laatste outfit gewoon buiten, haha.

Ik draag een outfit van Ikigai. Ik koos voor deze leuke crop top in lichtblauw, die ik ondertussen al een paar keer heb gedragen. Hij ziet er ook heel tof uit met een broek met hoge taille. Ik vind het fijn dat de top een wat lossere fit heeft, want van die strakke crop tops die niet veel aan de verbeelding over laten, daar voel ik mij niet echt heel goed in.

Mijn rokje is ook van Ikigai. Het is de Rhea rok in het wit. De rok zit met smok strak van de taille tot net over mijn heupen, en heeft dan ruffles met borduursel die het rokje heel schattig maken. Heel comfortabel, en gemakkelijk te combineren.

Aan mijn voeten draag ik mijn sandalen van Wonders. Ik heb ze al sinds vorig jaar in de lente, en ze zijn nog steeds mijn favoriete paar sandalen. Ze zien er mooi uit, maar ze zijn ook ongelooflijk comfortabel. Als je op zoek bent naar schoenen die mooi zijn én goed zitten, raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Wonders.

Top: Ikigai // Rok: Ikigai // Sandalen: Wonders

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.