Outfit: Feeling Fancy

Ik draag vandaag een outfit die ik zelf echt heel tof vind. Om een of andere reden ziet deze outfit er heel fancy uit, terwijl het eigenlijk net heel casual is. Ik draag een halflange overslagjurk met kleine luipaardprint, een paar sandalen en een schelpenketting. 

Outfit: Feeling Fancy

Outfit: Feeling Fancy

Outfit: Feeling Fancy

De foto’s zijn trouwens gemaakt in het “spookhuis” waar ik vorig weekend foto’s ben gaan maken. Het is een heel cool, maar vervallen huis, met mooie vormen en details. Het glas-in-loodraam vond ik echt prachtig. Ik moest er een paar foto’s voor maken!

Ik draag een midi jurk van MyJewellery. Vorige keer droeg ik ook al een jurkje van hen, en ook dit jurkje heb ik al een aantal keer gedragen en er al veel complimenten over gekregen. De stof is een polyester crepe, die heel comfortabel is en zelfs op warme dagen fijn is om te dragen.

Ook mijn halsketting met schelpjes is er eentje van MyJewellery. Ik zag hem en ik wilde hem. Dit soort kettingen doet mij zo hard denken aan toen ik een kind was: toen waren ze echt heel hip. Iedereen had wel een ketting met één of meerdere schelpjes, of een enkelbandje of een armbandje. De surfer-chic stijl was echt een ding, en ik ben blij dat het terug is. Nostalgisch!

Ik draag mijn sandaaltjes van Van Haren. Nog steeds heel blij mee, want ze zitten heel comfortabel en ze passen bij al mijn outfits van de laatste weken.

Jurk: MyJewellery // Ketting: MyJewellery // Sandalen: Van Haren

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.