Max Factor Facefinity Bronzer

Bij Max Factor is er onlangs een nieuw product verschenen: de Facefinity Bronzer. Het is een matte bronzer die een uitermate natuurlijk resultaat geeft, gemakkelijk op te bouwen is en een blurring effect heeft. Ik probeerde hem uit!

In de zomer schakel je best over van een glanzende naar een matte bronzer voor een meer natuurlijk effect. Doordat de zon de glans in je huid benadrukt, kan een glanzende bronzer al snel een beetje té zijn. Met de Max Factor Facefinity Bronzer zit je dus safe. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren. Links zie je Light Bronze, en rechts zie je Warm Tan.

Max Factor Facefinity Bronzer, € 13,99

Max Factor Facefinity Bronzer

De Max Factor Facefinity Bronzer belooft een natuurlijk effect te geven, gemakkelijk op te bouwen te zijn, en hij heeft bovendien ook een blurring effect dat de huid gaat egaliseren.

Max Factor Facefinity Bronzer

De kleuren zijn heel universeel, en lijken in de pan niet heel erg te verschillen. Toch zijn ze heel anders: Light Bronze is een hele subtiele bronzer met een warme ondertoon, terwijl Warm Tan net een diepe kleur geeft met een neutrale tot warme ondertoon.

Voor mij is de lichtste kleur perfect. Ik ben heel bleek van huid (op mijn gezicht) en ik gebruik dus best veel bronzer om mijn gezicht diepte en kleur te geven. De tint Warm Tan is voor mij net iets te donker om als bronzer te gebruiken, maar hij is wel perfect om lichtjes mee te contouren.

Max Factor Facefinity BronzerMax Factor Facefinity Bronzer

Breng de bronzer aan op mijn gezicht door de slider naar links te dragen.

Je ziet dat mijn huid zonder bronzer (met een laagje foundation) er heel vlak uitziet. Mijn huid heeft van zichzelf heel weinig kleur, en zeker met een beetje foundation ziet alles er heel dof uit.

Met de bronzer ziet mijn gezicht er veel meer driedimensionaal uit, en mijn huid lijkt weer op te leven.

Het fijne aan de Max Factor Facefinity Bronzer is dat hij écht goed op te bouwen is. Ik ben zelf wel fan van een flinke dosis bronzer, maar ook als je maar een klein vleugje wil zit je goed bij deze bronzer. De kleur Light Bronze heeft een klein beetje een roze ondertoon, wat er heel natuurlijk uitziet op mijn huid en mijn ogen doet stralen.

Max Factor Facefinity BronzerMax Factor Facefinity Bronzer

Gebruik de slider hierboven om de tint Warm Tan te gebruiken als contour onder mijn jukbeenderen en langs de zijkanten van mijn voorhoofd.

Hoewel Warm Tan redelijk warm is van ondertoon, is hij heel mooi als contour tint. Opnieuw: hij is gemakkelijk op te bouwen, waardoor je veel controle hebt op de intensiteit van de bronzer.

Max Factor Facefinity Bronzer

Conclusie

Ik ben fan van de Max Factor Facefinity Bronzer. Hij is gemakkelijk op te bouwen, gemakkelijk te blenden, geeft een natuurlijk effect en is mooi mat. Het blurring effect vind ik moeilijk om te zien, maar hij doet mijn huid er alleszins wel erg mooi uitzien. Qua kleur zou ik aanraden om voor de tint Light Bronze te kiezen als je een lichte tot medium huid hebt, en als je huid van zichzelf al wat donkerder is raad ik de tint Warm Tan aan.

Max Factor Facefinity Bronzer, € 13,99

Gebruik jij ook altijd bronzer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.