Outfit: Hanging Around

Wat is het altijd leuk als de postbode een pakketje van Steve Madden komt afgeven! Dit keer deed ik de doos open en zat er een paar supermooie sandaaltjes in. Platte sandaaltjes, mét studs. 

Outfit: Hanging Around

Outfit: Hanging Around

Outfit: Hanging Around

Outfit: Hanging Around

Outfit: Hanging Around

Jep, deze foto’s zijn ook het resultaat van onze shoot vorig weekend in “villa Peirsman”. Voor als je het hebt gemist: we zijn gaan shooten in een leegstaande, ietwat vervallen maar wel prachtige villa.

Mijn sandalen zijn van Steve Madden. Dit zijn de Travel sandalen in de kleur Tan. Ik draag niet heel vaak platte sandaaltjes, maar dat was voornamelijk omdat ik er geen mooie had. Nu is dat dus helemaal anders, want deze sandalen zijn comfortabel, stoer en elegant.

Ik draag een jeans van Levi’s. Dit is er eentje met een hoge taille en rechte pijpen. Het is eens iets anders dan een skinny jeans, en hij is heel flatterend doordat hij bovenaan wel strak zit. Bovendien zorgt de hoge taille ervoor dat er niet té veel van mijn middenrif te zien is als ik een crop top draag.

Die crop top, trouwens, die heb ik in een tweedehandswinkel gekocht. Ik weet niet van waar hij is, want het etiket is eruit geknipt, maar ik scrollde onlangs op Instagram en zag exact dezelfde top voorbij komen. Helaas was hij niet getagd, en ik durfde de persoon in kwestie ook niet te vragen van waar hij kwam, haha! Sorry!

Over mijn schouder hangt een tasje dat ook van Steve Madden is. Deze komt uit de feestdagen-collectie van vorig jaar en is nog steeds een van mijn favorieten.

Sandalen: Steve Madden // Jeans: Levi’s // Crop top: tweedehands // Tas: Steve Madden

Draag jij ook zo graag sandalen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.