Chloé Fleur de Parfum

Een tijd geleden maakte ik voor het eerst kennis met de parfums van Chloé, en Love Story is ondertussen een van mijn favoriete parfums geworden. Onlangs kreeg ik een nieuw parfum, en natuurlijk was ik enthousiast: zou dit ook een favoriet worden? Vandaag vertel ik je wat meer over Chloé Fleur de Parfum, een bloemig geurtje, wat had je anders verwacht? Ben je benieuwd naar dit pareltje van Chloé? 

Chloé is een merk dat veel vrouwen aanspreekt door de romantische verpakkingen en luxueuze flacons. Ik schreef al eerder over Love Story, het eerste parfum van Chloé dat ik probeerde, en daar heeft de verpakking van deze Chloé Fleur de Parfum veel van weg.

Het flesje is ongeveer hetzelfde als dat van Love Story, enkel de bovenkant is een beetje anders. Ik zei het toen al, en nu zeg ik het opnieuw: wat een prachtige flacon! Dit is echt iets dat je op je kast wil hebben staan, toch?

Chloé Fleur de Parfum is een bloemige geur, die ook veel fruitige toetsen heeft. Zo ruik je een fijne toets van frambozen tussen de bloemen door.

Topnoten

  • Verbena (een bloem)
  • Bergamot (olie uit een citrusvrucht)
  • Pompelmoes

Hartnoten

  • Roos
  • Kersenbloesem
  • Zwarte bes
  • Perzik

Basisnoten

  • Rijst
  • Ceder
  • Witte muskus

De noten zijn dus voornamelijk bloemig, maar ook met wat fruitnoten ertussen. Deze geur is rijk maar fris tegelijkertijd. Als ik één noot moet uitkiezen die het sterkst naar voor komt, is het wel de roos. Ik hou van de geur van rozen, en deze rozengeur gemengd met andere bloemen en fruittoetsen is echt heerlijk.

Weet je niet goed welk parfum het best bij jouw persoonlijkheid past? Lees dan dit artikel!

Conclusie

Chloé Fleur de Parfum is helemaal anders dan Love Story, maar toch heeft hij er iets van weg. Ook Fleur de Parfum is een heerlijk vrouwelijke geur, maar dan met veel bloemennoten en ook toetsen van bessen. Ik kan hem omschrijven als heerlijk, en ik kan je alleen maar aanraden om hem eens te gaan ruiken in de winkel. Heb ik er een nieuwe favoriet bij? Ongetwijfeld!

De parfums van Chloé zijn verkrijgbaar bij de parfumerie en online.

Ken jij de geuren van Chloé al?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.