Nannic Silky Smooth Exfoliant

Het geheim voor een gladde, stralende huid: exfoliëren. In mijn huidverzorgingsroutine staat exfoliëren centraal, dus een fijne exfoliant kan mij altijd plezieren. Vandaag heb ik het over de Nannic Silky Smooth Exfoliant, een blend van mechanische en keratolytische peeling. Klinkt fancy, maar werkt hij ook goed?

Nannic Silky Smooth Exfoliant

Door te exfoliëren haal je de dode huidcellen weg waardoor het huidoppervlak weer helder wordt. Het helpt ook goed tegen verstoppingen, dus het is een onmisbare stap in je huidverzorgingsroutine. Zelf kies ik meestal voor een exfoliant die niet mechanisch is (en dus geen korreltjes bevat) maar die exfoliëert met een BHA of een AHA.

De Nannic Silky Smooth Exfoliant heeft het allebei: hij bevat zowel een fijn korreltje als een fruitzuur dat exfoliërend werkt. Daarnaast bevat de exfoliant ook een aantal ingrediënten die huidverbeterend werken. Met de Nannic Silky Smooth Exfoliant exfoliëer je dus je huid terwijl je haar verzorgt.

Nannic Silky Smooth Exfoliant, € 21,40 voor 50ml

Nannic Silky Smooth Exfoliant

De korreltjes in de Nannic Silky Smooth Exfoliant zijn rond, waardoor je geen scherpe randjes hebt die de huid kunnen beschadigen. Dat is echt heel belangrijk, en meer: ze zijn ook volledig biologisch afbreekbaar. Hij scoort dus goed op mijn twee belangrijkste bezorgdheden als het op scrubs aankomt.

De Nannic Silky Smooth Exfoliant is een milde exfoliant, waardoor je hem meerdere keren per week op je gezicht, hals en décolleté kan gebruiken zonder je huid te beschadigen.

De pure abrikozenolie versterkt het celmembraan en beschermt de huid tegen veroudering. Probiotische lactococcus ferment lysate van natuurlijke oorsprong versterkt de huid en verbetert de celregeneratie en -groei. Kalamansi fruitextracten exfoliëren de huid en zijn erg rijk in vitamine C.

Nannic Silky Smooth Exfoliant

De Nannic Silky Smooth Exfoliant heeft een gelformule die bij contact met water verandert in een melk. Hij voelt zacht op de huid en de kleine korreltjes werken niet irriterend. Breng de Nannic Silky Smooth Exfoliant eerst aan op een droge huid en masseer zacht in. Maak je handen dan vochtig om de gel te veranderen in een melk en blijf nog even masseren. Spoel af en verzorg je huid verder zoals je normaal zou doen. Het resultaat: een schone huid die straalt.

Nannic Silky Smooth Exfoliant, € 21,40 voor 50ml

Exfoliëer jij je huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.