Outfit: When Life Gives You Lemons

When life gives you lemons, make lemonade. Ik ga vandaag geen limonade maken, maar ik draag wel een outfit met citroentjes. Ook goed, toch? Het lijkt op het eerste zicht alsof ik een jurk draag, maar het is een topje met een rok. 

Outfit: When Life Gives You Lemons

Outfit: When Life Gives You Lemons

Outfit: When Life Gives You Lemons

Outfit: When Life Gives You Lemons

Ik zag als eerste het topje online, en vond het supermooi. Toen ik de matchende rok ook zag, wist ik zeker dat ik de outfit zou bestellen.

De top en rok zijn van Forever New. Het topje is heel schattig met een vierkante halslijn en smok op het lichaam. De mouwen zijn dubbel gelaagd en pofferig. Ook supermooi om te combineren met een jeans. Het enige lastige is dat de halslijn vrij wijd open is, dus bh-bandjes zijn snel zichtbaar langs je sleutelbeen.

De rok is ook echt een pareltje. Heel flowy en met verschillende doorschijnende lagen stof en een onderrok. De rok is vooraan iets korter dan achteraan, en heeft een blinde ritssluiting en een lint op de taille om vast te knopen.

Ik besloot om mijn nieuwe sandaaltjes aan te trekken. Dit zijn mijn Travel sandalen van Steve Madden. Ik vind ze echt supermooi, doordat ze het elegante van de bandjes combineren met het stoere van de studs.

Top: Forever New // Rok: Forever New // Sandalen: Steve Madden

Word jij ook zo vrolijk van citroentjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.