Meest gelezen artikels van de voorbije maand

Ik vind het altijd interessant om te zien wat mijn lezers interessant vinden. Daarom, en om ervoor te zorgen dat je geen enkele blogpost moet missen, zet ik vandaag de vijf meest gelezen artikels van juni op een rijtje!

5. Rimmel London Natural Bronzer

Op de vijfde plaats staan de bronzers van Rimmel London. Hele fijne bronzers in vier tinten!


4. Outfit: Maya Dress

Af en toe draag ik een outfit die handgemaakt is. Ik heb namelijk een stoffenwinkel, en als er een mooi stofje binnenkomt, moet daar iets uit gemaakt worden! De Maya jurk was duidelijk een schot in de roos!


3. Mei 2021 in foto’s

Ik doe het niet heel vaak, maar nu en dan deel ik een persoonlijk artikel met foto’s uit mijn leven. Blijkbaar moet ik dat vaker doen, want het is het derde meest gelezen artikel van juni!


2. Blogtips: starten met bloggen & Instagram

Ik dacht dat tegenwoordig minder mensen wilden starten met hun eigen blog, maar dat was blijkbaar fout. Het tweede meest gelezen artikel op Silkeblogs in juni ging over hoe je exact een blog of Instagram start.


1. Outfit: Mint Skirt

Op de eerste plaats staat weer een outfit, en ook een handgemaakte. De stofjes van de rok en het t-shirt komen van Stoffe & Koffe, en jullie vonden het duidelijk leuk!

Heb jij al deze artikels voorbij zien komen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.