Outfit: LOVE

Ik HOU van mooie outfits, en de outfit van vandaag is echt mooi. Ik heb een ongelooflijk mooi topje met heel veel details gecombineerd met een wijde jeans in twee kleuren (en met hartjes).

Outfit: LOVE
Outfit: LOVE
Outfit: LOVE
Outfit: LOVE
Outfit: LOVE
Outfit: LOVE

Ik zal beginnen met het topje dat heel veel aandacht trekt. Het is van Needle & Thread en ik heb het in de solden kunnen kopen en ik ben zo blij! Kijk naar al die mooie details! Het is prachtig afgewerkt en ik kan er wel naar blijven kijken. Ik hou ook van de schattige mouwtjes en de ruffles op de schouders en aan de hals.

Mijn jeans is ook een toppertje. Hij is van Minga London. Er is één ding dat een klein beetje confronterend is als ik deze broek draag: hij is eigenlijk cropped en bedoeld om de enkels bloot te laten. Ja, voor mijn korte beentjes is het dus een lange broek. Oké. Dat maakt hem niet minder mooi, en ik word echt vrolijk als ik hem zie. Hij heeft twee verschillende kleuren, en hartjes op de voorkant van één pijp. Love it!

Ik draag ook mijn sneakers van Floris van Bommel. Oh, wat vind ik ze mooi en ze zitten zo goed! Bovendien is het leuke nieuws dat ze afgeprijsd zijn, want op het moment dat ik dit schrijf kan je ze bestellen met 25% korting!

Top: Needle & Thread // Jeans: Minga London // Sneakers: Floris van Bommel

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.