Unboxing: Cosmopolitan x IYM

Ik heb de Cosmopolitan box van Into Your Mailbox aangekregen. Het is een box met allemaal leuke spulletjes, deze keer in samenwerking met het bekende blad Cosmopolitan. Pak je alles mee uit?

Unboxing: Cosmopolitan x IYM

Into Your Mailbox is een box die elke maand wordt samengesteld met een influencer. De prijs is elke maand anders, want die is afhankelijk van wat er allemaal in zit, maar de waarde zou elke keer wel super zijn!

Deze keer is de samenwerking met Cosmopolitan. Uiteraard krijg je een extra nummer van het blad, en een box vol topmerken. De box kost €99 en heeft een waarde van €350. Een hele goede deal, vind ik!

Simba en ik hebben de box samen uitgepakt. Je ziet hem op bijna alle foto’s (maar hij was echt braaf) en ook in mijn video op Instagram.

Unboxing: Cosmopolitan x IYM

Cosmopolitan zomerboek

Uiteraard krijg je het zomerboek van Cosmopolitan in de box. Ik lees niet heel vaak tijdschriften, maar ik heb er wel van genoten om nog eens rustig in de zetel te zitten en door een blad te bladeren!

Unboxing: Cosmopolitan x IYM

Atelier Rebul Groene Thee Hand en Body Lotion

Ik begin met een topper, want ik gebruik héél graag handcrème, en Atelier Rebul is een fantastisch merk. Ik ben eens naar de opening van een van hun winkels gegaan, volgens mij was het een pop-up, en sinds toen ben ik grote fan van hun geuren!

Cosmopolitan x IYM

Décaar Oxygen Cream SPF30

Ik herken dit merk, maar ik herinner me niet of ik er al iets van uitgeprobeerd heb. Dat is dus nu veranderd, want in de Cosmopolitan x IYM box zit de Oxygen Cream SPF30 van Décaar. Je huid kan blijven ademen, én is beschermd tegen de zon. Hij smeert goed uit en voelt aangenaam op mijn huid. Ik gebruik hem nu als dagcrème, en ik ben hélemaal overtuigd!

Cosmopolitan x IYM

BareMinerals BarePro Gow

Ik hou van vloeibare highlighters, en deze van BareMinerals stond al een tijdje op mijn wishlist. BareMinerals is een van mijn ultieme favoriete make-up merken. Ik kreeg de bronzen variant van de highlighter, die er prachtig uitziet op de huid!

Cosmopolitan x IYM

BE Creative Major Lash XL Volume Mascara

Een goede mascara is onmisbaar voor mij! Deze mascara van BE Creative is 100% vegan, en zou zorgen voor een extreem volume. Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik hou jullie op de hoogte!

Cosmopolitan x IYM

Bombé Waver

De knaller van de box is de Bombé Waver. Een stevige wave-maker die met veel gemak prachtige golven in je haar creëert. Hij is fijn in gebruik en voelt heel stevig en kwaliteitsvol aan. Ik heb hem al één keer geprobeerd, en het resultaat was super!

Cosmopolitan x IYM

Buxom Plumpline Lipliner

Dit is de lipliner van Buxom. Het merk is voor mij nieuw, maar ik vind het idee van het lippotlood super: aan de ene kant is het een potlood met een romige lipliner, en aan de andere kant zit een kwastje om alles nog gemakkelijker aan te brengen!

Cosmopolitan x IYM

C. Crystals Clear Quartz & Rose Quartz

Ik weet hélemaal niets over kristallen, maar ik vind het wel fascinerend. Ze zien er supermooi uit, en ze geven positieve energie. Wat wil je nog meer? Ik heb ze in een mooi schaaltje op de kast gelegd.

Cosmopolitan x IYM

Hunkemoller waterfles

Handig, zo’n drinkbus, maar ik kan niet goed tegen plastic om uit te eten of drinken. I know, I’m a weirdo. Deze glazen waterfles is het ideale alternatief. Hij ziet er mooi uit en dankzij de beschermhoes worden je handen beschermd.

Cosmopolitan x IYM

Kevin Murphy Doo.Over

Ik werk heel graag met de producten van Kevin Murphy. Voor mezelf, maar ook als ik hairstyling doe tijdens de workshops of voor bruidjes. Deze Doo.Over is een soort kruising tussen een haarlak en een textuurspray. Heel fijn om je kapsels mee af te werken!

Cosmopolitan x IYM

Skin Labo Golden Dry Body Oil

Mijn huis kan best wel wat verzorging gebruiken, en het liefst gebruik ik een verzachtende olie. Deze olie van Skin Labo is super hydraterend en voedend, en geeft je huid de boost die ze nodig heeft.

Cosmopolitan x IYM

Wasparfum Marsiglia

Kan jij er ook zo van genieten als je net gewassen kleding heerlijk ruikt? Dankzij Wasparfum kan je kleding nu ruiken naar heerlijke Marseille zeep.

Cosmopolitan x IYM

Conclusie

De Cosmopolitan x IYM is zéker de moeite waard. De producten zijn stuk voor stuk toppers, en ik vond het heel spannend om de box te openen. Mijn favoriete producten zijn ongetwijfeld de Bombé Waver, de Décaar crème met SPF30 en de handcrème van Atelier Rebul. Alle producten zijn echt volwaardig, en er is niets waarbij ik het gevoel heb dat het als “filler” dient. De producten komen stuk voor stuk goed van pas, en ik ga ze allemaal gebruiken.

Cosmopolitan x IYM, €99

Hou jij ook zo van dit soort verrassingsboxen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.