Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Het is een paar weken héérlijk weer geweest, en daar heb ik volop van genoten. Ik ga niet meer op reis deze zomer, dus voor mij moet de zon gewoon hier in België schijnen en dan ben ik tevreden. Vooral omdat ik mooie, zomerse outfits kan dragen, en daarvan is die van vandaag zeker een voorbeeld! Ik draag een supermooie jumpsuit en een paar nieuwe sandalen van Wonders.

Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Outfit: groene jumpsuit en nieuwe sandalen

Wat hou ik toch van de zon op mijn hoofd, ik word alweer helemaal vrolijk als ik deze foto’s zie. Mijn ouders vertrokken net op vakantie, dus de dag ervoor gingen we langs om nog eens gezellig samen te zijn en afscheid te nemen.

Ik droeg mijn nieuwe jumpsuit van Fiore Blue. Het is een olijfgroene jumpsuit met een strik op de taille, en de bovenkant heeft een overslag-effect. De rug is wel helemaal bloot, dus ik besloot om een zwart topje onder de jumpsuit te dragen. De jumpsuit is heel flatterend, en de stof is luchtig en ideaal voor als het warm is. Deze is ook verkrijgbaar in koningsblauw, trouwens!

Aan mijn voeten zie je een paar sandaaltjes van Wonders. Zoals je misschien al wel weet hou ik van mijn sandalen van Wonders. Ze zijn echt héél comfortabel en elegant. Ze zijn speciaal ontwikkeld om je voeten te ondersteunen, en dat voel je. Ook deze sandaaltjes met strikjes op de voorkant zijn heerlijk om te dragen. Je stapt er zo in en weer uit, dus ideaal ook als je graag eens met je blote voeten door het gras loopt!

Jumpsuit: Fiore Blue // Sandalen: Wonders

Wat draag jij het liefst op zonnige dagen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.