2 x nieuwe zonnebescherming van Vichy

Als ik één tip mag geven over huidverzorging is het wel zonnebescherming. Zo belangrijk, maar het wordt nog zo vaak overgeslagen. Het argument dat zonneproducten niet fijn in gebruik zijn, is niet meer geldig. Zeker niet met deze twee van Vichy!

Vichy Solar Eco-Designed Melk SPF 50 + Zonbeschermend water optimale bruining

Als het aankomt om huidverzorging en met name zonbescherming, ga ik vaak even kijken bij de apotheek. Je vindt er zoveel fijne producten die effectief zijn én heel zacht voor de huid. Vandaag bespreek ik het Zonbeschermend water Optimale Bruine Teint SPF50 en de Solar Eco-Designed Melk SPF50+.

Vichy Solar Eco-Designed Melk SPF 50 + Zonbeschermend water optimale bruining

Vind je het vreselijk als je zonnecrème kleverig en stroef aanvoelt? Dan komt dit product met de oplossing. Het Vichy Capital Soleil Zonbeschermend Water Optimale Bruining SPF50 is licht en voelt fris op de huid. De formule is verrijkt met bètacaroteen om je bruine gloed te optimaliseren.

Het Zonbeschermend Water is zweet- en waterbestendig, ruikt subtiel lekker en biedt een zeer hoge breed spectrum bescherming. Voor mij is het alvast hét product dat ik volgende keer meeneem als ik op reis ga. Voorlopig staat hij in mijn badkamer, en gebruik ik hem op mijn décolleté. De voorbije dagen was de rest van mijn huid toch bedekt. Helaas.

Vichy Zonbeschermend Water Optimale Bruining SPF50, €20,40

Vichy Solar Eco-Designed Melk SPF 50 + Zonbeschermend water optimale bruining

Liever een melk? Dan is er de Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Melk SPF50+. Deze melk biedt een zeer hoge bescherming én hydrateert ondertussen ook je huid. De tube is gemaakt met 45% minder plastic en de formule is 94% biologisch afbreekbaar.

De melk is lekker hydraterend op de huid en brengt goed aan. Hij moet even ingemasseerd worden, maar hij laat geen witte waas achter. Heb je een huid doe erg gevoelig is voor de zon? Dan is dit écht een product voor jou!

Vichy Solar Eco-Designed Melk SPF50+, € 19,95

Conclusie

Je huid tegen de zon beschermen is een makkie, want de twee producten die ik hierboven heb besproken ontkrachten alle argumenten die je kan hebben tegen het gebruik van zonnecrème. De voordelen van het Zonbeschermend Water Optimale Bruining SPF50 is een product dat je supersnel aanbrengt, dat je bruining ondersteunt en dat je huid heel goed beschermt. De Solar Eco-Designed Melk SPF50+ is dan weer het ideale product als je een hele hoge bescherming wilt, én een product wilt kiezen dat beter is voor het milieu.

Bescherm jij je huid goed genoeg?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.