Outfit: Violetjes

Ik hou van neutrale kleuren, maar ik heb ook een zwak voor felle kleurtjes. Soms kan je daar zo echt zin in hebben, ken je dat? Dat was bij mij alleszins het geval. Ik draag daarom nog eens een fleurig, kleurig jurkje. 

Outfit: Violetjes

Outfit: Violetjes

Outfit: Violetjes

Outfit: Violetjes

Ik bestelde dit paarse jurkje met bloemen bij La Redoute. Ik was meteen fan van het model. Op de taille zit een brede riem die het silhouette heel mooi en vrouwelijk maakt. De mouwen zijn redelijk lang, daar hou ik wel van, en op de schouders zitten échte schoudervullingen, kei jaren ’80! Gelukkig zijn die schoudervullingen niet té groot, en geven ze gewoon een beetje extra structuur aan mijn schouders. Mij geeft deze jurk mij een heel jaren ’80 – jaren ’70 gevoel, en I love it!

Ik zou dit jurkje zeker durven dragen met een paar sneakers. De combinatie van het girly jurkje met de felle kleur en de bloemenprint, met een paar witte, sportieve sneakers ziet er casual maar toch elegant uit.

Toch koos ik ervoor om een paar lila hakjes aan te trekken. Het zijn sandalen die ik een tijdje geleden kocht, met een vrolijk en zomers kleurtje om de zomer toch een beetje terug te krijgen. Ze zijn van Nous Deux, een winkel in Schoten (waar ik woon).

Jurk: La Redoute // Sandalen: Nous Deux


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.