4 x Pixi Pretties Paletten

Het is altijd leuk om pakketjes aan te krijgen van Pixi. Deze keer was het een héél groot pakket, want er zaten maar liefst vier nieuwe paletten van de Pixi Pretties in. Ik pakte ze uit en laat je ze vandaag allevier zien!

Het was een grote doos, maar er was dan ook veel te vertellen. De Pixi Pretties zijn telkens een samenwerking tussen Pixi en een co-creator. Dit keer zijn dat Denise, Louise Roe, Promise en Tina Yong. Ik kende van deze vier enkel Promise, maar ik moet wel zeggen dat allevier de paletten er heel mooi uitzien!

Ik begin met het palette van Louise Roe. Het is het Creame Rouge palette, met maar liefst 25 kleurtjes die je zowel apart als gemengd kan gebruiken. De crèmes zijn perfect als lipstick, maar je kan ze ook als blush aanbrengen.

De kleurtjes zijn mooi en uiteenlopend. Ze zijn best gepigmenteerd, maar als je ze met je vingers aanbrengt kan je een transparant effect krijgen. Ik vind dit palette vooral fijn als lippalette.

Pixi + Louise Roe Cream Rouge Palette, €20,45


Palette nummer twee is er eentje in samenwerking met Denise. Ik ken haar niet, maar ze is superknap, dus ik vertrouw haar zeker op het vlak van beauty! Dit is het Mind Your Own Glow palette, een palette met negen glanzende highlighters. Ook deze kleurtjes kan je apart of samen gebruiken.

De highlighters zijn perfect als highlighter op je gezicht en op het lichaam, maar je kan ze ook gebruiken als oogschaduw. Ik hou van het feit dat er neutrale kleurtjes, maar ook warme tinten en roze tinten in het palette zitten.

Pixi + Denise Mind Your Own Glow palette, €21,00


Het derde palette is dat van Promise. Ik volgde haar al sinds ik een prille tiener was, en ik ben een grote fan van haar transformaties. Ik kan daarom helemaal begrijpen waarom ze haar palette op deze manier samenstelde!

Het palette is het Shapeshifter palette, met een paar kleuren om te contouren en highlighten. Als je graag voor een sculpted look wilt gaan, is dit palette ideaal. De tinten zijn licht en donker genoeg, en het palette bevat ook een koele en warme highlighter.

Pixi + Promise Shapeshifter palette, €22,95


Het laatste palette is dat in samenwerking met Tina Yong. Dit is het Tones & Textures Eyeshadow Palette. Een palette met allemaal neutrale, zachte tinten en een paar felblauwe kleurtjes om het af te werken.

De kleuren gaan van mat naar metallic, en zijn sterk gepigmenteerd. Of je nu wil gaan voor een zachte, subtiele look, een smokey eye of een fel kleurtje op je oogleden, dit palette kan het allemaal.

Pixi + Tina Yong Tones & Textures Eyeshadow Palette, €24,95


4 x Pixi Pretties Paletten

Conclusie

Een mooi palette kan mijn hart sneller doen slaan. Vier mooie paletten, en dan word ik écht blij. Ik ben enthousiast over allevier de Pixi Pretties paletten. Mijn favoriet is misschien wel het Cream Rouge palette, omdat dat iets is waarvan ik nog niet veel heb. Ik ga meteen aan de slag met alle paletten, en binnenkort lees je een uitgebreide review over elk palette hier op mijn blog.

Pixi + Louise Roe Cream Rouge Palette, €20,45

Pixi + Denise Mind Your Own Glow palette, €21,00

Pixi + Promise Shapeshifter palette, €22,95

Pixi + Tina Yong Tones & Textures Eyeshadow Palette, €24,95

Welk palette vind jij het mooiste?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.