CeraVe Hydraterende Melk

We love CeraVe. Hun cleanser is al een hele tijd favoriet bij mij en vele andere skincare-liefhebbers. Helemaal nieuw in hun gamma is ook hun Hydraterende Melk, met de ceramiden waarvoor CeraVe bekend staat. 

CeraVe Hydraterende Melk

Als je CeraVe nog niet kent, heb ik goed nieuws voor je: hun producten zijn effectief, supermild voor de huid, en erg betaalbaar. Probeer zéker hun cleansers eens uit, want die vind ik fantastisch. De producten van CeraVe zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

CeraVe Hydraterende Melk

Je huid is je grootste orgaan, en het is belangrijk om dat orgaan goed te verzorgen. Heb je soms last van een droge en trekkerige huid? Dan is een hydraterende melk de perfecte oplossing. Smeer je volledige lichaam in net na het douchen, en je zal zien dat je huid er zacht, egaal en stralend uitziet, en een stuk comfortabeler aanvoelt.

De CeraVe Hydraterende Melk hydrateert, herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière. Dankzij de lichte en niet-vette textuur voelt je huid niet kleverig aan en kan je je snel aankleden na het aanbrengen.

De melk heeft een speciaal afgiftesysteem dat ervoor zorgt dat de hydraterende ingrediënten gedurende 24 uur continu worden vrijgegeven. Hij bevat ceramiden die de huidbarrière helpen herstellen en beschermen, en hyaluronzuur dat de huid hydrateert.

De CeraVe Hydratende melk is niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum. Hij is dus zelfs geschikt voor hele gevoelige huidjes.

CeraVe Hydraterende Melk, € 16

CeraVe Hydraterende Melk

Conclusie

Ik moet toegeven dat ik ondertussen al bijna de hele fles heb leeggemaakt. Mijn huid is zo blij met de CeraVe Hydraterende melk. Hij is fijn om aan te brengen, trekt heel snel in, en houdt mijn huid de hele dag door perfect gehdyrateerd. Zelfs op de meest droge plekjes!

Ben je nog op zoek naar een melk die je lichaam heel goed hydrateert zonder een vet laagje achter te laten? Probeer dan zéker de CeraVe Hydraterende melk uit. Bestel hem online of ga langs bij de apotheek!

CeraVe Hydraterende Melk, € 16

Heb jij ook soms last van een droge huid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.