Outfit: Plissé

Ik combineer vandaag oud met nieuw, want ik ben nog eens gaan thriften of tweedehands gaan shoppen én ik draag een nieuw paar sneakers. Vandaag toon ik je mijn plissé outfitje, en mijn nieuwe sneakers van Nubikk. 

Outfit: Plissé

Outfit: Plissé

Outfit: Plissé

Outfit: Plissé

Outfit: Plissé

Ik ben nog eens tweedehands gaan winkelen (love it) want tegenwoordig is dat superhip. Zelf doe ik het al jaren wel eens, maar tegenwoordig steeds vaker. Vooral voor mooie spulletjes voor in mijn interieur ga ik regelmatig langs bij kringwinkels en andere toffe tweedehands zaken.

Toen ik dit plissé topje tegenkwam, gooide ik het meteen in mijn winkelmandje. Ik twijfelde nog, maar toen ik de matchende broek ook tegenkwam was ik overtuigd. Het is een grappig, schattig en comfy setje. Ik draag ze samen, of apart, want de top ziet er ook superleuk uit met een jeans!

Zoals ik al zei zijn ze dus tweedehands. Ze zijn allebei van het merk Crep, dat ik niet ken en ook niet meteen online terug vond, maar dat ik wel heel grappig vond klinken, hihi.

Mijn sneakers zijn van Nubikk, en vond ik bij Omoda. Ik mocht een paar schoenen uitkiezen, en twijfelde heel lang tussen dit paar en een paar schoenen van Scotch en Soda. Uiteindelijk koos ik toch deze sneakers uit. Ze zijn op zich redelijk simpel, met een lila detail aan de hiel, maar het leuke zit op de zool. Daar zie je een subtiel pastel-ombre effectje. Een leuk detail dat niet echt opvalt, maar dat mij toch vrolijk maakt.

Top & broek: tweedehands // Sneakers: Nubikk

Ga jij soms tweedehands winkelen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.