Kruidvat Soul Secrets Energy

Het is al even geleden dat ik bij Kruidvat ben geweest, maar blijkbaar is er dus een nieuwe lijn: Soul Secrets. Er zijn een aantal verschillende thema’s, waaronder Energy. Die heb ik opgestuurd gekregen, en met veel plezier probeerde ik ze uit!

Kruidvat Soul Secrets Energy

De Soul Secrets producten van Kruidvat zijn er om voor jezelf echte verwenmomentjes te creëren. Naast de Energy producten zijn er ook de Joy, Balance en Love geuren. Ik kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen, maar vandaag hou ik het bij de Energy lijn.

Kruidvat Soul Secrets Energy

Nood aan een beetje positieve energie? Neem dan even de tijd om voor jezelf te zorgen met de Soul Secrets Energy producten. Er zijn vier producten: een badolie, een doucheschuim, een badschuim en een douchegel.

De verpakkingen zien er mooi uit. Je zou niet meteen zeggen dat ze zo betaalbaar zijn, maar dat zijn ze wel! Met prijzen tussen €2,99 en €3,99 kan je portefeuille het gemakkelijk aan om meteen alle producten te halen zonder diep in je buidel te moeten tasten. De productjes voegen dankzij hun schattige vormgeving warmte toe aan je badkamer. Ik ben fan!

Kruidvat Soul Secrets Energy

Kruidvat Soul Secrets Energy Shower Foam

Douchen wordt zalig, met een heerlijk geurende doucheschuim. Je spuit hem in je handen waardoor hij groot en volumineus wordt. Hij voelt heerlijk aan op de huid en ruikt fris naar gember. Heer-lijk!

Kruidvat Soul Secrets Energy Shower Foam, € 3,99

Kruidvat Soul Secrets Energy

Kruidvat Soul Secrets Energy Bath Oil

Op momenten als deze vind ik het zo jammer dat ik geen bad heb. De geur van deze badolie is zo lekker, en hij voelt zo zacht aan op de huid. Voeg deze olie toe terwijl je bad vol loopt, en je huid zal na het baden gevoed voelen, en je geest verfrist!

Kruidvat Soul Secrets Energy Bath Oil, € 3,99

Kruidvat Soul Secrets Energy

Kruidvat Soul Secrets Energy Bath Foam

Liever een schuimend bad? Dit doet me zo denken aan vroeger, spelen met het schuim in bad! Voeg een scheutje toe aan je badwater voor een foamy ervaring, en stap uit het bad met een heerlijk geparfumeerde huid.

Kruidvat Soul Secrets Energy Bath Foam, € 3,49

Kruidvat Soul Secrets Energy

Kruidvat Soul Secrets Energy Shower Gel

Misschien het meest basic product uit deze collectie, maar een fijne douchegel is hier altijd welkom. De geur is echt fris en geeft energie, de gel voelt fijn op mijn huid en ik stap goedgezind uit de douche. Wat wil je nog meer?

Kruidvat Soul Secrets Energy Shower Gel, € 2,99

Kruidvat Soul Secrets Energy

Conclusie

Jezelf verwennen zonder al te veel geld uit te geven? Ga dan eens langs bij Kruidvat voor de Soul Secrets Energy producten. Mijn favoriete product uit de lijn? Ik denk de badolie, ook al heb ik geen bad. Als je een bad hebt, moét je deze gewoon hebben. Hij is heel betaalbaar, heeft de heerlijke geur van gember en verbena, en geeft een heerlijk zachte huid.

De Soul Secrets producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en via hun webshop!

Heb jij deze producten al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.