Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Ik ben fan van Urban Decay, maar ik ben ook fan van Prince! Je kan je dus misschien wel voorstellen dat mijn hart heel snel begon te slaan toen ik deze twee oogschaduwpaletten uit de Prince collectie van Urban Decay aankreeg!

Ze zien er prachtig uit, de twee paradepaardjes uit de Prince collectie van Urban Decay. Prince is zo’n icoon, en als ik aan Prince denk zie ik vooral veel paars en extravagantie. Naast deze twee paletten bestaat de collectie ook uit een zwart en een wit oogpotlood, een vloeibare highlighter, een waterproof setting powder en een kwast.

Ik wil het eerst alvast even hebben over de verpakking. Urban Decay weet wel iets van afwerking, want ik vind hun verpakkingen altijd prachtig met hele mooie details. Dat is ook dit keer zeker het geval. De doosjes hebben een subtiele, stijlvolle textuur en zijn afgewerkt met het symbool van Prince. Kleine kunstwerkjes!

Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Urban Decay x Prince U Got The Look

Het eerste palette is het gouden palette, met goud- en zilvertinten en een snuifje paars. Tien tinten die heel gemakkelijk te blenden zijn, sterk gepigmenteerd zijn en zowel droog als nat aan te brengen zijn.

Urban Decay x Prince U Got The Look palette, € 58,90

Sexy Dancer: Ivory matte Crystal Ball: Ivory shimmer with gold + ivory micro-pearl Endorphinmachine: Rich gold metallic Gett Off: Rich bronze-orange metallic Love 2 the 9’s: Warm mocha matte Shockadelica: Red bronze metallic Groovy Potential: Deep ultraviolet matte with gold micro-pearl The Artist: Purple-indigo shimmer with gold, silver + magenta micro-pearl Bold Generation: Black matte with silver micro-pearl So Dark: Rich black metallic

Sexy Dancer: ivoorkleurig mat

Crystal Ball: Ivoor shimmer met gouden en ivoorkleurige microparels

Endorphinmachine: rijk goud metallic

Gett Off: rijk brons-oranje metallic

Love 2 the 9’s: warm mokka mat

Shockadelica: rood-brons metallic

Groovy Potential: diep ultraviolet mat, met gouden microparels

The Artist: paars-indigo met shimmers in goud en zilver, en microparels in magenta

Bold Generation: zwart mat met zilveren microparels

So Dark: rijk zwart metallic

Sexy Dancer: Ivory matte Crystal Ball: Ivory shimmer with gold + ivory micro-pearl Endorphinmachine: Rich gold metallic Gett Off: Rich bronze-orange metallic Love 2 the 9’s: Warm mocha matte Shockadelica: Red bronze metallic Groovy Potential: Deep ultraviolet matte with gold micro-pearl The Artist: Purple-indigo shimmer with gold, silver + magenta micro-pearl Bold Generation: Black matte with silver micro-pearl So Dark: Rich black metallic

Kijk nu naar die pigmentatie. Dit is toch ongelooflijk? Ik had dit stiekem al een beetje verwacht van Urban Decay, maar toch ben ik nog onder de indruk. Zowel de lichte als de donkere tinten, zowel de matte als de glanzende poeders zijn intens gepigmenteerd en dekkend. Wauw!

Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Urban Decay x Prince Let’s Go Crazy

Nu gaan we de paarse kant uit, want in het Let’s Go Crazy palette zitten vooral paarse tinten, en een beetje blauw, en een beetje roze. Iconisch!

Urban Decay x Prince Let’s Go Crazy palette, € 58,90

Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Alphabet St.: licht perzik mat

Get Yo Groove On: lavendel metallic met blauwe schijn en microparels

When Doves Cry: witte shimmer met violet schijn en paars en blauwe microparels

Funknroll: violet satijnfinish met microshimmers

Computer Blue: mat baby blauw

Raspberry Beret: rijk metallic roze met violet microshimmer

D.M.S.R.: lichte paarse shimmer oogschaduw met lichtblauwe schijn en microshimmer

Baby I’m A Star: paarse shimmer met multicolor microparels

Delirious: paars metallic met roze microshimmers

Indigo Nights: babyblauwe metallic met zilveren microshimmer

Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Opnieuw een sterke pigmentatie. Een gewaagde combinatie die ongetwijfeld de show zal stelen. Ik word helemaal blij van de combinatie van verschillende finishes. Zo zijn er matte tinten bij, maar ook subtiele shimmers en opvallende glitters.

Urban Decay X Prince Eyeshadow Palettes

Conclusie

Het zijn prijzige beestjes, maar het geld wél waard. De verpakking is keimooi, en de oogschaduws zijn van de allerbeste kwaliteit. Met een intense pigmentatie, mooie combinaties en verschillende finishes zijn het allebei toppers. Ideaal voor de creatievelingen, vooral het paarse Let’s Go Crazy palette. Iets neutraler? Kies dan voor het You Got The Look palette!

De producten van Urban Decay zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Urban Decay x Prince U Got The Look palette, € 58,90

Urban Decay x Prince Let’s Go Crazy palette, € 58,90

Wat vind jij van deze paletten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.