Outfit: Zwart (en Simba)

Overmorgen komt Nikola terug van een reis van 3 weken, dus ik ben heel lang alleen geweest met mijn kat Simba. Ik begin mij zelfs een beetje als hem te kleden. Ik draag een zwart jurkje.

Outfit: Zwart (en Simba)

Outfit: Zwart (en Simba)

Outfit: Zwart (en Simba)

Outfit: Zwart (en Simba)

Simba en ik zijn nog closer geworden, want hij heeft een paar keer bij mij in bed geslapen, en hij heeft al mijn aandacht gekregen. Ik vond het daarom wel gepast om een zwart jurkje met panterprint te dragen, want Simba is mijn klein pantertje.

Mijn jurk is van My Jewellery, en het is een van hun herkenbare overslagjurkjes. Die zijn altijd heel flatterend, en ik droeg eerder ook al een gelijkaardig jurkje in het groen, dus ik besloot om voor deze zwarte variant te gaan.

Ik droeg mijn jurkje nog eens met mijn roségouden sandaaltjes, want dat was al even geleden. Het is niet mijn meest comfortabele paar schoenen, maar ik voel me er wel heel mooi in!

Jurk: My Jewellery // Sandalen: ASOS

Baseer jij je outfit ook soms op je huisdier?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.