Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

Ik heb zonet een flesje serum opgebruikt, dus het leek me wel gepast om te vertellen wat het voor mijn huid gedaan heeft. Het was het Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum, een vernieuwend en herstellend concentraat. 

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

Het Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum zit in een glazen flesje met een pipet. Dat is heel fijn om hem hygiënisch te kunnen gebruiken. Het flesje ziet er trouwens ook heel mooi uit!

Maar het is natuurlijk de binnenkant die telt, en daar moet het serum ook zeker niet onderdoen: de formule bevat 5% probiotische fracties gecombineerd met vulkanisch water van Vichy, en 4% niacinamide. Zo zorgt het concentraat voor een stralende gloed, meer elasticiteit en minder fijne lijntjes en rimpels.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, € 27,70

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

Probiotische fracties

Het klinkt mooi, die probiotische fracties, maar wat zijn ze nu eigenlijk? Probiotica ken je misschien al, want ze worden al jaren gebruikt in voedingssuplementen voor hun positief effect op onze gezondheid. Daarvan werden er fracties verwerkt in de formule, waardoor de huid zichtbaar beter zal worden en er gezonder zal uitzien.

Vulkanisch water

Het vulkanisch water van Vichy bevat maar liefst 15 mineralen, en helpt de barrièrefunctie van de huid te herstellen en de natuurlijke weerstand van de huid te optimaliseren.

Niacinamide

Eén van mijn favoriete ingrediënten voor huidverzorging. Het heeft een verzachtende en ondersteunende werking op de huid.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

Het effect op mijn huid

Ik heb het serum nu een aantal weken gebruikt, dus ik kan goed beoordelen wat het voor mij heeft gedaan. Ten eerste is het zeer fijn in gebruik, want de formule is lekker licht waardoor hij snel intrekt. Mijn huid begon er al snel voller en gladder uit te zien, en voelde gehydrateerd aan. Ik merkte bovendien dat mijn huid er egaler uit zag, en ook nu word ik blij als ik naar mijn huid kijk. Ik heb het gevoel dat dit serum écht iets heeft gedaan voor mijn huid, dus ik ga zo snel mogelijk langs de apotheek voor een nieuw flesje!

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, € 27,70


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.