Outfit: Rood en Wit

Het liefst zou ik de hele zomer doorbrengen in jurkjes en playsuits, maar helaas woon ik in België. Deze week is het weer fris en regenachtig, dus ik paste mijn outfit aan. Door te kiezen voor wit en rood, maakte ik er toch een redelijk zomerse look van.

Outfit: Rood en Wit

Outfit: Rood en Wit

Outfit: Rood en Wit

Ik koos voor een witte rechte jeans, een truitje in een opvallende rode kleur, en een paar neutrale sandalen voor een zomerse toets.

Ik begin vanboven. Mijn truitje is van Anne Weyburn via La Redoute. Een simpel, gebreid dun truitje is zo’n stuk dat je altijd kan dragen. Ik heb er eentje in het zwart die ik heel vaak draag, en deze keer koos ik voor de rode variant. Leuk op een jeans of over een hemd met een kraag.

Mijn jeans is ook van La Redoute, en komt uit de collectie in samenwerking met Vanessa Seward. Aangezien skinny jeans niet meer kan tegenwoordig, is een model met rechte pijpen de ideale vervanger. Deze jeans zit heel fijn en flatteert mijn figuur! Ik koos voor de witte variant, maar deze zelfde jeans is er ook in het jeansblauw.

Mijn sandalen ken je misschien al. Ze zijn van VanHaren, en het is nog altijd een van mijn favoriete paar schoenen. Ik kan ze overal mee combineren, en ze zitten daarbij ook nog eens comfortabel. Bovendien zorgen ze voor een zomerse toets in anders niet-zo-zomerse outfit.

Trui: Anne Weyburn // Jeans: La Redoute x Vanessa Seward // Sandalen: VanHaren

Wat draag jij met dit weer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.