Outfit: Bloementuin

Ik had verwacht dat ik meer zomerse outfits zou kunnen dragen in deze periode, maar helaas is de zon niet altijd zo rijkelijk aanwezig geweest. Niet getreurd, want ik vind het niet erg om een truitje of een paar laarzen te dragen. Vandaag een outfit die niet heel zomers is, maar wel heel leuk! 

Outfit: Bloementuin

Outfit: Bloementuin

Outfit: Bloementuin

Outfit: Bloementuin

Outfit: Bloementuin

Outfit: Bloementuin

Ik draag een outfit van La Redoute, en ik ben er deze keer weer heel blij mee. Ik koos een truitje uit en een rok, die samen een mooi geheel bleken te vormen.

Mijn trui is er eentje in een zachte gebreide stof, met een kanten kraagje aan de bovenkant. Ik vond het detail van het kraagje zo schattig, en een ecru truitje is een fijne basic om te combineren met wat je al hebt. De stof is lekker zacht en een beetje fluffy. Hij houdt me dus warm als het wat koeler is buiten, maar door de lichte kleur is het niet té somber.

Ik ben zo blij met dit rokje! Ten eerste is het het enige plooirokje waar ik goed mee sta, doordat het wat langer is en de plooien enkel aan de voorkant zitten. Ten tweede: er zitten zakken in! Zakken in een kledingstuk zijn altijd een grote meerwaarde, want ik kan mijn handen erin steken, mijn gsm en mijn sleutels erin meenemen. Kleding met zakken vinden als vrouw is altijd een uitdaging, dus ik ben gelukkig!

Mijn laarzen vind ik niet terug, en ik weet ook niet meer vanbuiten van waar ik ze heb, maar ik vond een gelijkaardig paar bij VanHaren. Ik wou al heel lang een paar bruine suède-achtige laarzen met een hak, en ik vind deze nog steeds supermooi!

Trui: La Redoute // Rok: La Redoute // Laarzen: VanHaren


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.