Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème

Ik heb het vandaag over een nieuwigheid van Garnier, uit de Bio lijn: de Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème. Het is een dagcrème die gericht is op de doffe huid. De roze crème voedt, verstevigt en doet stralen. En ik heb hem geprobeerd.

Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème

Dit is de Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème. Het is een roze dagcrème. Niet felroze, gelukkig, maar zachtroze. Wie wilt er nu niet die rozige gloed en een stralende huid? De Rosy Glow dagcrème is geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren, heeft een fluweelzachte textuur en een 100% natuurlijke geur.

Om een of andere reden komt de geur mij bekend voor, maar ik kan hem niet thuisbrengen. De crème ruikt wel lekker, dus als je daarvan houdt is dat heel fijn!

Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème, € 13,99

Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème

De ster van de formule is de biologische rozenbottelolie, die bekend staat om zijn voedende eigenschappen. Verder bevat hij ook vitamine C voor de antioxiderende en verhelderende eigenschappen. De rozenbottelolie is trouwens uit eerste persing, en natuurlijk, biologisch, hernieuwbaar en COSMOS gecertificeerd. Dat past heel mooi in het concept van Garnier Bio, want ze zijn de hele tijd bezig om hun producten duurzamer en ecologisch verantwoorder te maken.

Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème

De Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème is dan wel roze in de pot, maar als je hem uitsmeert wordt hij zo goed als transparant. De crème is erg dik, voelt een beetje zalvig aan, maar smelt mooi op mijn huid dankzij de warmte. De dagcrème is heel rijk en voelt heel voedend aan op mijn huid. Voor mij persoonlijk is het misschien net een beetje te veel, want ik heb een gecombineerde huid met een vette T-zone. Ik hou wel van de frisse look die de crème meteen geeft, maar na een paar uur wordt mijn neus toch net iets té glowy.

Als je een normale tot droge huid hebt, zal dit waarschijnlijk een goede match zijn. De crème is rijk, maar versmelt mooi met de huid en geeft een rozige gloed.

Garnier Rosy Glow 3-in-1 Dagcrème, € 13,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.