Outfit: Summer going on Fall

Het is even heel mooi weer geweest, maar nu wordt het stilaan weer wat frisser met momenten. Gelukkig had ik een keimooie nieuwe jas liggen, dus ik vond het niet erg om die aan te trekken! Vandaag toon ik mijn outfit: een jurk, een paar laarzen en een supermooie jas!

Outfit: Summer going on Fall

Outfit: Summer going on Fall

Outfit: Summer going on Fall

Outfit: Summer going on Fall

Outfit: Summer going on Fall

Weer een outfit waar ik heel blij van word. Ik draag opnieuw mijn bruine laarzen die ik ook vorige keer aan had, en nog steeds vind ik ze zalig om te dragen. Omdat ik een jurkje draag, bieden de laarzen iets meer warmte voor als het wat afkoelt.

Mijn jurkje is van La Redoute. Ik had het al vaker voorbij zien komen, maar uiteindelijk besloot ik om hem te bestellen. Het is een heel simpel, wijd uitlopend jurkje met een V-hals in een crêpe stofje. Net zoals vorige keer vind ik het leukste aan het jurkje dat het zakken heeft! Deze jurk zit heel comfortabel, en is een mooie basic om te combineren met de rest van je kledingkast. Een perfecte LBD, dus.

En dan tot slot mijn jas. Hoe ongelooflijk mooi is dit stofje? Ik zag hem online en was er meteen verliefd op. Geruite mantelstoffen maken mij blij, dat is ook zo als er weer nieuwe stofjes binnenkomen bij Stoffe & Koffe, de stoffenwinkel waarvan ik sinds een tijdje mede-eigenaar ben. Deze jas is een beetje oversized, voelt heel kwaliteitsvol aan en ik word er gewoon helemaal vrolijk van.

Laarzen: Van Haren // Jurk: La Redoute // Jas: La Redoute


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.