Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem

Een van de belangrijkste cadeau’s die je aan je huid kan geven is om haar altijd te reinigen. Doe dat diep, maar zacht: je wil je huid niet beschadigen maar wel schoon krijgen. Ik kreeg onlangs de Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem opgestuurd om uit te proberen. Dat deed ik, en vandaag vertel ik je er alles over.

Paula's Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem

Ik draag elke dag make-up, en daarom is het belangrijk dat ik ook altijd goed reinig. Ik gebruik altijd een double-cleanse: ik start met een make-up remover, en gebruik dan nog een cleanser om in de diepte te reinigen.

De eerste stap is meestal een micellair water of een waterproof make-up remover. In de eerste stap focus ik op mijn oogmake-up, wenkbrauwen en eventueel lipmake-up. In de tweede stap gebruik ik meestal een melk, olie of balsem om goed in te masseren en alles weg te halen.

De Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem is dus een tweede-stap-product. Het is een balsem die make-up, zonnecrème en onzuiverheden doet wegsmelten, en je huid niet trekkerig maakt.

Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem, € 28

Paula's Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem

De balsem is fluweelzacht en wordt een beetje olie-achtig als je hem warm maakt. Als je een diepe reiniging wilt kan je hem ook een minuutje laten intrekken, en dat doe ik regelmatig. Ik neem voor mijn reiniging echt graag de tijd. Ik masseer mijn hele gezicht en laat de cleanser even inwerken waarna ik hem afspoel met een zachte microvezel doek.

De formule bevat caprylic/capric triglyceride, gewonnen uit kokosnoot, om te hydrateren en te verzachten. De moerasbloemzaadolie zorgt voor een fluweelzacht gevoel en voorkomt vochtverlies in de huid. Tot slot werkt ook de jojoba olie verzachtend, en het helpt de huid te herstellen.

Paula's Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem

De Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem is een fijne cleanser in mijn routine. Ik heb hem enkel in mijn dubbele reiniging gebruikt, en zo werkt hij goed. Hij laat geen make-up achter, maar ook geen vet residu van de formule zelf, én hij maakt mijn huid niet trekkerig. Het is een heel fijn multi-task product dat je zowel apart als in je double cleanse kan gebruiken. Mijn huid is het allergelukkigst als ik de Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem ook een minuutje laat inwerken. Healthy glow verzekerd!

Paula’s Choice Omega+ Complex Reinigingsbalsem, € 28

Reinig jij je huid elke dag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.