Outfit: Bruin Ton sur Ton

Ik ben al een tijdje heel erg into de kleur bruin. Het is zo’n kleur die je goed kan combineren, en die er altijd mooi en stijlvol uitziet. Daarom draag ik vandaag 3 verschillende bruine tinten!

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Outfit: Bruin Ton sur Ton

Ik hou ervan om de kleuren in mijn outfits te matchen, en ook om ze nét niet te matchen. De verschillende bruine tinten zou je misschien op het eerste zicht niet combineren, maar samen geven ze een heel mooi en neutraal effect. Ik kies er ook altijd voor om verschillende texturen met elkaar te combineren. De broek, de top en de blazer, ze zijn alledrie helemaal anders van stof, en dat geeft de outfit dimensie.

Mijn blazer is er eentje van Shein. Tegenwoordig shop ik er niet meer, maar ik had eens een bestelling geplaatst en daar zat deze blazer bij. Eigenlijk is de kwaliteit echt nog goed voor de prijs. Ik heb een beetje spijt dat ik bij Shein heb besteld, omdat het echt het ultieme fast-fashion bedrijf is. Het enige dat ik nu kan doen is de blazer vaak blijven dragen.

Ik draag een broek van H&M. Hij is online niet meer te vinden, maar hij kwam uit de conscious collectie en ik heb er ook een crop-top in dezelfde stof bij gekocht. Ik draag heel graag lossere, gebreide broeken. Zo veel comfortabeler dan een skinny jeans!

Mijn top is er eentje die ik al heel lang heb, maar nooit echt durfde dragen. Ik ben soms nogal onzeker over het litteken op mijn buik, dus een crop top is altijd een beetje moeilijk voor mij. Ik kocht hem volgens mij al twee jaar geleden in een tweedehands winkel. Nu is de eerste keer dat ik hem draag, en ik vind hem heel erg mooi.

Het tasje dat ik draag heb ik ook al even. Het is er eentje van Princely London, en hij komt altijd goed van pas.

Aan mijn voeten draag ik een simpel wit paar sneakers van VanHaren. Ik heb ze al heel lang en ze zijn echt mijn favoriet!

Blazer: Shein // Broek: H&M // Top: tweedehands // Tasje: Princely London // Sneakers: VanHaren


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.