Outfit: Yentl K jurkje

Helemaal starstruck, ben ik, want in deze post heb ik het niet over één maar wel twee bekende Vlamingen. Actrice Tine Priem heeft een eigen webshop, Gingers, waar ik iets mocht uitkiezen van de Yentl K collectie van Yentl Keuppens. Tine ken je als Tamara in Thuis, en Yentl Keuppens is een superbekende Vlaamse influencer!

Outfit: Yentl K. jurkje

Outfit: Yentl K. jurkje

Outfit: Yentl K. jurkje

Outfit: Yentl K. jurkje

Outfit: Yentl K. jurkje

Tine Priem is niet alleen super knap, maar ook een fantastische actrice, en nu blijkt ze ook nog eens een ondernemer te zijn! Vorig jaar richtte ze met haar beste vriend de webshop Gingers op. En ze vroeg mij of ik iets wou uitkiezen uit de nieuwste collectie van Yentl K. Uiteraard, en met veel plezier!

Yentl K is de kledinglijn van Yentl Keuppens en Charlotte Nollet. Dit is volgens mij hun tweede seizoenscollectie, en waar in de vorige collectie al heel wat pareltjes zaten, zijn dat er nu eens zo veel. Je kan de items bestellen bij Gingers, en dat deed ik dus ook.

Ik koos voor de Retro dress. Toen ik de jurk op foto zag, was ik meteen verliefd, en toen ik hem aankreeg werd de liefde enkel sterker. De kleuren zijn fel, maar niet overdreven, de stof is stevig en de jurk valt heel mooi. Hij komt tot net boven mijn knie, en dat is voor mijn korte beentjes de perfecte lengte.

Ik combineerde mijn jurk met een paar fijne barely there sandaaltjes. Deze heb ik al keilang, dus ik kan ze nergens meer vinden, maar ik vond een paar vergelijkbare sandalen van Mango die ook heel fijn zijn (en betaalbaar).

Gebruik de code HAPPYGINGERS voor 15% korting + gratis verzending op de hele webshop tot en met 30 september!

Jurk: Gingers // Sandalen: Mango 

Heb jij de Yentl K collectie al ontdekt?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.