Maybelline Lifter Gloss

Toen ik een persbericht over de Maybelline Lifter Gloss zag voorbijkomen, kwam hij meteen op mijn wishlist. Lucky me: ik kreeg drie kleurtjes opgestuurd. Ik probeerde ze uit, en vertel er vandaag alles over.

De Maybelline Lifter Gloss is een gloss die je lippen verzorgt, ze volume geeft én ze voorziet van een laagje glans en kleur. De formule is verrijkt met hyaluronzuur om je lippen te hydrateren. Hij is verkrijgbaar in vijf kleuren, waarvan ik er drie opgestuurd kreeg. De gloss belooft om niet plakkerig te zijn, dus dat gaan we testen!

De drie kleurtjes die ik mocht uitproberen zijn Pearl, Stone en Petal.

Maybelline Lifter Gloss, €10,35

Maybelline Lifter Gloss

De huls van de lipgloss is redelijk kort en breed. De verpakking is strak en modern. Ik vind het alvast heel mooi! Om hem aan te brengen, gebruik je de XL-applicator. Dankzij die applicator breng je de gloss gemakkelijk en snel over je lippen aan.

Maybelline Lifter Gloss

Ik bracht de kleurtjes aan op mijn arm, om te kijken naar de dekking, de textuur en de kleur.

Pearl is niet-dekkend, maar dat is ook niet de bedoeling. Het is een transparante lipgloss met fijne shimmertjes. Heel fijn om je lippen te voorzien van een subtiel glansje of over een andere lipstick.

In het midden zie je Stone, een neutraal, bruin tintje met een warme ondertoon. De pigmentatie en dekking zijn subliem, en de glans is ook heel mooi.

Ook Petal is een heel mooie gloss. Hij dekt perfect en heeft een sterk pigment. Qua intensiteit moeten Stone en Petal niet onderdoen voor een lipstick.

Op de foto’s hierboven draag ik de Maybelline Lifter Gloss in de kleur Pearle. De gloss is helemaal doorzichtig, en zorgt voor een glas-achtige finish op mijn lippen met fijne shimmers die een parelmoer effect geven. Van dichtbij vind ik hem niet fantastisch, want hij doet mij denken aan de jaren 2000 – 2010 toen de parelmoer finish hip was (het was nooit flatterend). Maar van ver ziet de gloss er een stuk minder opvallend uit, en geeft hij mijn lippen gewoon een beetje glans.

Op mijn lippen voelt de gloss helemaal niet plakkerig. Oké, het blijft een lipgloss, dus nu en dan blijft mijn haar er wel eens tegen hangen, maar de lipgloss voelt zeker niet oncomfortabel aan op mijn lippen.

Kleur twee is Stone, die er op mijn lippen toch wat lichter uitziet dan ik had verwacht. Ik moet zeggen: mijn lippen zijn van nature vrij sterk gepigmenteerd, dus voor mij is een nude lipstick vaak te licht. Stone is voor mij wel een perfecte neutrale tint die mijn lippen een beetje kleur geeft. De dekking is echt wel heel goed. Door de neutrale kleur valt de dekking niet zo hard op, maar let op het littekentje dat ik linksboven op mijn lip heb (rechtsboven op de foto) dat met Stone bijna niet zichtbaar is, terwijl je het met Pearl wel nog zag.

Tot slot zie je hier Petal. Excuseer de niet-zo-nette applicatie, ik beloof dat het er in het echt veel cleaner uitzag. De kleur is heel mooi en wat donkerder dan Stone, zonder te overdreven te zijn. De dekking is een héél klein beetje minder sterk dan die van Stone, maar toch ben ik tevreden. Zeker voor een lipgloss! De glans is echt heel mooi, alsof mijn lippen van glas zijn.

Conclusie

De Maybelline Lifter Gloss is echt wel mooi. Ik draag zelf bijna nooit lipgloss, maar voor de keren dat ik er wél naar grijp, wil ik deze glossjes graag bijhouden. Vooral Stone en Petal zijn mijn favoriet, omdat niet enkel de glans heel mooi is, maar omdat de kleurtjes ook flatterend zijn en heel goed dekken. Je kan de Maybelline Lifter Gloss vinden bij de drogist, of online!

Maybelline Lifter Gloss, €10,35


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.