Outfit: Emerald Velvet

Eén van de trendkleuren voor het komende seizoen is ongetwijfeld smaragdgroen. Alle kleuren die aan juwelen doen denken zullen de rest van het jaar luxe geven. Smaragdgroen, dus, maar ook diep paars en glanzend goud. Vandaag ben ik alvast helemaal up to date met mijn smaragdgroene, fluwelen sportoutfit van Fitt!

Outfit: Emerald Velvet

Outfit: Emerald Velvet

Outfit: Emerald Velvet

Outfit: Emerald Velvet

Outfit: Emerald Velvet

Outfit: Emerald Velvet

Ik ben zeker geen intensief sporter, maar ik probeer nu en dan toch wat beweging te krijgen. Al is het maar een korte stretch-sessie in mijn woonkamer of even jogging bij mij in de buurt. Een mooie en comfortabele sportoutfit kan me die extra motivatie geven om eraan te beginnen. Bovendien geeft het me ook zelfvertrouwen, want zeg nu zelf: in deze outfit zie ik er toch uit als een échte fit-girl!

Ik draag vandaag de Velvet set van Fitt in het groen. Deze set is ook verkrijgbaar in het blauw en in het roze, maar de groene vond ik écht iets voor mij. Ik vind het zo’n mooie kleur, en het is heel flatterend voor mijn huidskleur.

De fluwelen stof is misschien niet iets dat je meteen linkt aan sporten, maar ik kan je verzekeren: het zit geweldig comfortabel. De binnenzijde is een ademend stofje dat vochtregulerend is, en de buitenkant is van een heel stretchy velvet gemaakt. De set voelt stevig aan, zodat hij mijn lichaam er mooi glad doet uitzien. Je ziet nergens bultjes of putjes verschijnen, ondanks het wat glanzende stofje. En toch is de set comfortabel en rekbaar genoeg dat ik elke beweging kan maken die ik wil.

Top: FITT // Legging: FITT // Sneakers: VanHaren


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.