Outfit: Rainy Days

We zitten midden in de herfst, en met momenten begin je dat te voelen. Het wordt frisser, het regent, en de blaadjes beginnen van de bomen te vallen. Vandaag draag ik een outfit die net nog kan: een jurkje, een blazer, en mijn nieuwe laarsjes!

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

Outfit: Rainy Days

De show wordt helemaal gestolen door mijn nieuwe laarsjes. Ze zijn van Steve Madden en ik heb ze ondertussen al heel veel gedragen. Onder jurkjes, een jeans, en onder mijn zwarte broek. Deze laarsjes hebben ze ook in andere kleuren, maar deze glanzende bruine vond ik de allermooiste. Zeker omdat ik zo veel bruine kleren heb!

Mijn bruine blazer, bijvoorbeeld, die ik vorig jaar online bestelde. Hij is al lang uitverkocht, maar ik vond een blazer die heel erg op deze lijkt van In The Style. Het is ook een chocoladebruine blazer met een dubbele rij knopen. Ik draag deze blazer echt ontzettend vaak, hij ziet er altijd zo mooi uit!

Ik draag een jurkje dat ik een tijdje geleden bestelde bij H&M. Deze jurk vond ik zo mooi, maar het is niet echt een stuk dat je doorheen de winterperiode kan dragen. Ik moest hem dus nog snel een laatste keer aantrekken, en nu ligt hij voorlopig vanboven in mijn kast te wachten op de komende lente.

Tot slot draag ik mijn oranje tasje van Steve Madden. Deze is ook al van een tijd geleden, en ik kan hem online niet meer vinden. Het is zo’n statement tasje en het oranje voegt wat kleur toe bij een vrij neutrale outfit.

Laarsjes: Steve Madden // Blazer: In The Style // Jurk: H&M // Tasje: Steve Madden


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.