Pixi On-The-Glow Blush

Een tijd geleden kreeg ik een schattig pakketje met de Pixi On-The-Glow Blushes opgestuurd. Het zijn blushes in de vorm van sticks, die je huid verzorgen en een tintje geven. Vandaag vertel ik je er alles over!

Pixi On-The-Glow Blush

Dit is niet het product zelf, maar de doos waarin ik de blushes opgestuurd kreeg. Pixi heeft echt de allerleukste persdoosjes!

Pixi On-The-Glow Blush

De Pixi On-The-Glow Blush bestaat in drie kleuren. Ze zouden heel gemakkelijk zijn om aan te brengen: twist, swipe & glow!

De blushes zijn hydraterend voor je huid, en dat vind ik wel mooi meegenomen. Een beetje extra hydratatie is altijd fijn!

Pixi On-The-Glow Blush

De Pixi On-The-Glow Blushes zijn te gebruiken op de wangen als blush, en op de lippen als een getinte lipbalsem. Gebruik dezelfde kleur op je wangen en op je lippen voor een verzorgde look!

De drie kleuren zijn (van links naar rechts):

  • Juicy, een perzikkleurige mediumtint
  • Fleur, een koelroze lichte tint
  • Ruby, een dieprode donkere tint

Pixi On-The-Glow Blush

Hierboven zie je hoe de blushes eruit zien als je ze aanbrengt op de huid. Ze hebben een beetje een balsem-achtig gevoel, en de pigmentatie is best sterk. Als je ze uitsmeert wordt de kleur een stuk zachter, en versmelt het product prachtig met de huid.

De Pixi On-The-Glow Blush is zo’n product dat je kan gebruiken voor een no make-up look. Je ziet het bijna niet op de huid, en hij lijkt een gezonde gloed van binnenuit te geven.

Over foundation heen werkt hij ook mooi, maar dan moet je hem wel aanbrengen voordat je afpoedert. Op een afgepoederde huid is het moeilijk om hem aan te brengen zonder vlekken.

Pixi On-The-Glow Blush

Conclusie

Ik gebruik zelf meestal poederblushes, maar als ik voor een natuurlijke look wil gaan die mooi met mijn huid versmelt, kies ik voor een crèmeblush. De Pixi On-The-Glow Blushes zien er niet enkel mooi en natuurlijk uit op de huid, maar ze hydrateren de huid ook en geven haar een mooie gloed.

Pixi On-The-Glow Blush, € 20,45

Gebruik jij graag crème blush?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.