Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

Beauty en duurzaamheid gaan steeds meer hand in hand. We gaan op zoek naar duurzame manieren om ons te verzorgen en mooi te maken, en we gaan ook bewuster om met onze producten. Chloé begrijpt dat helemaal, en het merk kwam op de markt met een parfum uit 100% natuurlijke ingrediënten. 

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum ontstond vanuit de gedachte om duurzamer te leven, zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Het parfum is vervaardigd uit veganistische en natuurlijke ingrediënten. Het was een uitdaging om de geur te maken van 100% ingrediënten, maar Michel Almairac slaagde erin en creëerde een bloemige, houtachtige geur.

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum, € 72,50 voor 30ml

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum is een natuurlijk, milieubewust parfum. Gezondheid en luxe staan centraal, en het parfum past perfect in het plaatje van de onafhankelijke Chloé-vrouw. Het parfum heeft geen kleurstoffen of filters, en de kartonnen verpakking is gemaakt van 47% gerecycleerd materiaal.

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

De flacon van Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum heeft de klassieke vorm die zo herkenbaar is van Chloé parfums, met als opvallend detail dat het strikje rond de hals een zachtgroene tint heeft. Ik vind het prachtig!

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

Topnoten

  • Citroen
  • Zwarte bes

Middennoten

  • Roos
  • Neroli (oranjebloesem)

Basisnoten

  • Mimosa
  • Ceder

Na het sprayen ruik ik een frisse, bloemige geur met een warme ondertoon. Ik ruik de citrus en de roos heel duidelijk – een prachtige combinatie. Voor mij is het een bloemige, poederige geur met een houtachtig einde.

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum

Conclusie

Vaak moet je kiezen: luxe of duurzaamheid. Kwaliteit of milieubewust. Bij Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum krijg je het beste van twee werelden: de geur is stijlvol, rijk en elegant, zoals je gewend bent van Chloé, en tegelijkertijd is het een duurzame formule, met 100% natuurlijke ingrediënten in een voor 47% gerecycleerd doosje. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om voor de duurzame optie te kiezen!

Chloé Signature Naturelle Eau de Parfum, € 72,50 voor 30ml


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.