Outfit: Fitt & Chill

Zoals je misschien al weet, ben ik grote fan van FITT. Ze hebben niet enkel de beste sportleggings, maar ook lossere, comfy outfits. Ik koos deze keer een set uit met een geribde jogging en een cropped trui. Het is een perfecte outfit voor thuis, én om naar buiten te gaan. 

 

Outift: Fitt & Chill

Weet je wat ik echt fijn vind aan deze outfit? Alles is lekker los en comfy, maar door de elastiek op de taille van de broek, en het korte model van de trui, ziet het er niet te rommelig uit. Ik vind het zalig om thuis loungewear te dragen, maar liefst zie ik er ook nog een beetje netjes uit.

Deze outfit is exact wat ik zoek! De stof is heerlijk zacht maar toch stevig. En dan zou ik het ook nog even willen hebben over de kleur: bruin is dé kleur van het seizoen. Normaal volg ik niet zo hard trends, maar bruin is zo’n tijdloze kleur.

Met mijn code SILKEFITT15 krijg je 15% korting op de hele website van Fittwear!

Als je trouwens nog twijfelt of je deze outfit ook als “buitenoutfit” kan dragen, hieronder zie je twee video’s. In de eerste draag ik de outfit gewoon thuis, lekker comfy. In de tweede video toon ik je hoe ik deze outfit zou dragen om naar buiten te gaan. Wat vind jij het leukst?

Trui: FITT // Broek: FITT

Hoe zou jij deze look dragen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.