3 x Pixi Remedy Mask: Milky, Vitamin-C & Milky

De nieuwe Remedy Masks van Pixi geven je huid een boost met hun jelly maskers. De Remedy Masks zorgen voor een verhelderend, voedend of verzachtend effect. Welke kies jij?

Pixi Remedy Mask Milky, Rose, Vitamin-C

Mijn huid doet het de laatste jaren echt heel goed. Ik heb een goede verzorgingsroutine waarmee ik mijn huid in balans heb gekregen. Toch kan een maskertje nu en dan een meerwaarde zijn, al is het gewoon omdat het gevoel dat je voor jezelf zorgt zo goed kan doen.

Er zijn drie verschillende Remedy Masks:

  • Rose, voor een voedend effect
  • Milky, een verzachtend masker
  • Vitamin-C, een verhelderend masker

 

Pixi Remedy Mask Milky, Rose, Vitamin-C

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om te multimasken. Dat betekent dat je verschillende maskers op verschillende delen van je gezicht gebruikt.

Voedend en meer energie:

  • Gebruik het Rose masker op je voorhoofd en jukbeenderen
  • Gebruik het Vitamin-C masker op je neus, wangen, kin en hals

Verzachtend en hydraterend:

  • Gebruik het Milky masker op je voorhoofd en jukbeenderen
  • Gebruik het Rose masker op je neus, wangen, kin en hals

Verhelderend en verzachtend:

  • Gebruik het Vitamin-C op je voorhoofd en jukbeenderen
  • Gebruik het Milky Masker op je neus, wangen, kin en hals

Pixi Remedy Mask Milky, Rose, Vitamin-C

Ook heel leuk is het spateltje dat aan de zijkant van de potjes zit. Zo kan je gemakkelijk het masker aanbrengen zonder je vingers te gebruiken.

Pixi Remedy Mask Milky, Rose, Vitamin-C

Ik had verwacht dat de maskers meer zouden verschillen van kleur, maar ze zijn alledrie ongeveer dezelfde melk-achtige witte jelly.

Het product zelf is super jiggly. Het is echt een interessante consistentie en ik kan niet wachten om eraan te voelen.

Pixi Remedy Mask Milky, Rose, Vitamin-C

Hierboven heb ik het Pixi Milky Remedy Mask aangebracht. Het masker voelt verkoelend aan, en het is ongelooflijk zacht. Ik laat het een tiental minuutjes inwerken, en dan masseer ik het masker nog een laatste keer in waarna ik het wegveeg met een natte doek. Na gebruik was mijn huid meteen gehydrateerd, en voelde zachter aan.

Ik verwacht van maskers nooit het mirakeleffect dat ze beloven, want dan ben ik altijd teleurgesteld. Toch kan mijn huid nu en dan een maskertje waarderen, en bij dit masker heb ik wel een goed gevoel. Het is iets extra’s dat je kan doen om je huid nét dat beetje extra te geven dat het nodig heeft.

Wat de Pixi Remedy Masks anders maakt dan andere maskers is dat ze zo luchtig en fluffy zijn, en ze voelen écht heerlijk op de huid. Het gebruiken van het masker is al een heerlijkheid op zich.

Gebruik jij soms een masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.