Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Een foundation die de hele dag blijft zitten, een airbrush effect geeft én die veganistisch is? Ja, die wil ik zeker proberen! De Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation is een primer, foundation en concealer in één product.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Max Factor is een van mijn favoriete budgetmerken. Ze hebben zulke fijne producten, waarbij ik steeds onder de indruk ben van de kwaliteit.

De Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation is verkrijgbaar in 16 kleuren, en dit zijn in het kort de beloftes die de foundation maakt:

  • Dient als primer, foundation én concealer
  • 100% vegan
  • Houdt 24 uur, touch-proof, shine-proof en life-proof
  • Medium tot hoge dekking, met matte finish
  • Olievrij
  • SPF20
  • Waterproof, geschikt voor mondkapjes

Dat zijn heel wat beloftes, die we uiteraard moeten testen.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation, € 17,99

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Ik heb drie kleuren opgestuurd gekregen, waarvan ik denk dat de middelste het best bij mijn huidskleur past. Max Factor vertelt ook dat je kan contouren met de foundation. Om dat te doen kan je een lichtere en een donkerdere tint gebruiken om licht en schaduw te creëren.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan FoundationMax Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Op de foto hierboven heb ik de foundation op mijn arm aangebracht. Gebruik de slider om de foundations uit te vegen.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan FoundationMax Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Hierboven draag ik links geen make-up, en rechts een laagje van de Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation.

De kleur is goed, en de foundation dekt mooi. Hij geeft een redelijk natuurlijk effect, maar doordat hij volledig mat opdroogt vind ik dat je hem van dichtbij wel een beetje ziet zitten op mijn huid. Zeker niet storend, maar ik had misschien nét iets meer een airbrush effect verwacht. Verder geeft hij wel een mooi vervaagd effect aan mijn huid waardoor mijn poriën veel minder zichtbaar zijn.

Ik heb de foundation ondertussen al een paar keer gedragen. Hij blijft goed zitten, en dat is zeker welkom. Het ziet er namelijk naar uit dat we weer vaker een mondmasker zullen moeten dragen, en dan is een foundation die stevig blijft zitten geen overbodige luxe.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation

Conclusie

Ik ben erg tevreden met de Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation. Meestal kies ik voor een iets minder dekkende foundation, maar omdat hij zo’n mooi en zacht effect geeft vind ik deze foundation een perfecte everyday foundation. Hij is gemakkelijk op te bouwen, is bijna niet zichtbaar op de huid – enkel op de iets drogere plekjes zie ik hem bij mezelf zitten – en hij blijft megagoed zitten.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation, € 17,99

Heb jij deze foundation al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.