Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Sinds ik vorig jaar eigenaar werd van een superleuke stoffenwinkel, zijn er al heel wat mooie stofjes in de winkel langsgekomen. Soms zit er zo een stofje tussen waarvan ik meteen weet: hier wil ik iets van!

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Outfit: Tilda Pied-de-Poule

Toen dit stofje met pied-de-poule motief binnenkwam in de winkel, was ik meteen heel stiekem verliefd. Ik hou van dit soort klassieke prints, ze zijn tijdloos en perfect voor de herfst. Niet alleen de print is echt iets voor mij, maar de stof heeft ook een heel zacht gevoel.

Omdat de print voor zichzelf spreekt wou ik het model simpel houden. Eerder droeg ik al een Tilda top van La Maison Victor, maar dan een cropped model. Die top zat zo goed, dat ik hem in elk stofje wilde. Zo ook in deze prachtige stof met pied-de-poule.

Er zijn wel een paar aanpassingen gebeurd aan het patroon. Het knoopje achteraan vond ik niet nodig, want mijn hoofd paste perfect door de halsuitsnijding, en zo’n knoopje op de rug is alleen maar lastig omdat mijn haar erin blijft hangen. Ook de schouders zijn aangepast, want die waren veel te strak.

Het resultaat mag er zijn, vind ik. Dit is zo’n patroon dat simpel is, snel in elkaar steekt en dat met heel veel verschillende stofjes werkt.

Ik combineerde mijn nieuwe top met een simpele zwarte rechte jeans en een paar witte sneakers.

Patroon top: La Maison Victor // Stof top: Stoffe & Koffe // Broek: Levi’s // Sneakers: Vanharen

Wat vind jij van mijn keuze?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.