Reinig je vaat 3 keer beter met Finish Quantum Ultimate

Ik vind het heel fijn als mijn keuken schoon is, en mijn vaat ook. Mijn vaatwasmachine wordt veel gebruikt, want ik heb écht geen zin om met de hand af te wassen, én je bespaart er water mee. En met de Finish Quantum Ultimate tabletten wordt het zelfs nog beter!

Het klinkt misschien belachelijk, maar het is zo’n leuk gevoel als je de vaatwasser opent en alles is écht sprankelend schoon. Niets is zo vervelend als glazen die helemaal dof zijn geworden, of een pan die nog vuil is en die je na de vaatwasmachine toch nog eens met de hand moet doen.

Dat is dus verleden tijd met de Finish Quantum Ultimate vaatwastabletten. Ik heb twee varianten uitgeprobeerd: de gewone, en die met citroen.

De Finish Quantum Ultimate tabletten hebben een drievoudige werking:

  1. Ze verwijderen vlekken, ook de meest hardnekkige
  2. Ze ontvetten grondig
  3. Ze geven een buitengewone glans

Met de Finish Quantum Ultimate tabletten hoef je trouwens niet eens voor te spoelen, dus je bespaart nog meer water. Ze lossen gemakkelijk op, in elk programma. Ja, zélfs bij lage temperaturen is je vaat perfect schoon.

Bestel de Finish Quantum Ultimate tabletten bij Plein.nl. 

Wil je de Finish Quantum Ultimate vaatwastabletten zelf eens uitproberen? Leuk nieuws: je kan ze winnen! Ga snel naar mijn Instagram om deel te nemen! 

Heb jij een vaatwasmachine?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.