GoBlendy, de ultieme musthave voor de smoothieliefhebber

Ik hou van smoothies. In feite zou ik echt wel kunnen leven op enkel smoothies, soepen en andere drinkbare substanties. En onlangs kreeg ik iets opgestuurd waarmee dat nog gemakkelijker gaat. 

GoBlendy, de ultieme musthave voor de smoothieliefhebber

GoBlendy is een draagbare blender. Nu weet ik wat je denkt: dat kan toch niet goed werken? Maar niets is minder waar, want hij kan zelfs ijsblokjes crushen. Geweldig, toch? De GoBlendy is heel licht en dus ideaal om mee te nemen, gemakkelijk om schoon te maken, en hij ziet er stijlvol en strak uit. Binnen 30 seconden heb je zo een smoothie op tafel staan!

Ik had natuurlijk al wel een “gewone” blender, maar het is altijd zo’n gedoe om die boven te halen. Het is zo’n groot en lomp ding, en vaak heb ik geen zin om de moeite te doen en dan sla ik het maken van een smoothie over. De GoBlendy is licht en compact, en dankzij de mooie look kan hij ook perfect op het aanrecht of op je bureau blijven staan. Op die manier wordt het blenden van je eigen smoothie een stuk laagdrempeliger!

GoBlendy, de ultieme musthave voor de smoothieliefhebber

GoBlendy is mijn perfecte compagnon voor het maken van smoothies, maar ook shakes, iced coffee en andere drankjes. Het is een mooi accessoire voor in de keuken of voor op je bureau, maar het is ook gewoon superhandig.

Ook nog een paar fijne dingen aan de GoBlendy: hij werkt perfect met bevroren fruit. Voel je dus volledig vrij om een grote hoeveelheid diepvriesfruit in te slaan zodat je steeds weer een heerlijke, gezonde smoothie kan maken. De GoBlendy schoonmaken is trouwens ook poepsimpel: doe wat water en zeep in de GoBlendy en activeer hem om hem in een paar seconden moeiteloos schoon te krijgen.

Bestel nu jouw eigen draagbare, handige blender van GoBlendy met 10% korting door de code SILKE10 te gebruiken! 

Voor meer informatie over GoBlendy, neem een kijkje op hun website!

Hou jij ook zo van smoothies?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.