Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Ik wil je graag voorstellen aan Tamara Straatman. Zij is NLP coach, trainer en spreker. Ooit was ze depressief, maar nu is ze intens gelukkig en gezond. En zij wilt de sleutel delen van de transformatie die zij heeft doorgemaakt. Ik vertel je vandaag over haar boek: Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom. 

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Tamara heeft NLP gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en ze volgt allerlei trainingen om overal van op de hoogte te blijven. Haar verhaal verscheen al in talloze magazines, dus de kans is groot dat jij – net zoals ik – haar naam al eens hebt zien voorbijkomen.

Ooit woog ze 97 kilo, was ze ernstig depressief en had ze allerlei chronische ziektes. Ze besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en alles aan te pakken met NLP coaching, en niet enkel haar mentale, maar ook haar fysieke klachten verdwenen uit haar leven.

En daar besloot ze verder mee te gaan. Met haar nieuwe boek Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom, wil ze iedereen de nodige tools en inzichten geven om de touwtjes weer zelf in handen te nemen.

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Het boek sprak mij persoonlijk erg aan. De laatste tijd is er heel veel op mij af gekomen, en ik heb soms het gevoel dat ik niet meer de controle heb. Ik ben nu een aantal pagina’s ver, en ik vind nu al ontzettend boeiend. Het boek leest vlot, en staat vol interessante inzichten en praktische tips hoe jij aan jezelf kan werken. Sterker nog: stel je eens voor dat al jouw dromen uitkomen, hoe rijk zou jij je dan voelen?

Ik heb nog een heel stuk te lezen, en toch ben ik al enthousiast. Ik voel mij al erg geïnspireerd, en het is telkens moeilijk om het boek weg te leggen. Er staan zo veel dingen in waarin ik mij herken, en ook dingen waar ik zelf nooit eerder bij had stilgestaan. Wil jij ook je leven verrijken met dit boek? Kijk dan hieronder voor de link om zelf een gesigneerd exemplaar te bestellen, mét daarbij een paar leuke extra’s.

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor iemand (of voor jezelf)? Dan kan ik je het boek Jackpot van Tamara Straatman zeker aanraden.

Wil je daarbij ook helemaal ondergedompeld worden in de wereld van mindset, geluk, gezondheid en succes, dan kan je het boek ook bestellen in combinatie met de 21-daagse succes challenge voor slechts €44,99 in plaats van €127.

Gebruik mijn code SILKEBLOGS om de korting te activeren, en en klik hier om het boek (gesigneerd én met de leuke extra’s voor slechts € 26,99) of de combinatie met de 21-daagse succes challenge te bestellen!

Ben jij ook zo geïnteresseerd in mindset?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.