Outfit: Clemence

Het is al volop herfst, dus is het weer tijd om nog eens een herfst outfit te delen. Dit keer draag ik een nepleren rokje, en een zelfgenaaide trui. Ik koos voor de Clemence top van Fibre Mood, dat is een truitje met een speciaal detail op de schouder. 

Outfit: Clemence

Outfit: Clemence

Outfit: Clemence

Outfit: Clemence

Outfit: Clemence

Outfit: Clemence

Ik begin met de top, want die steelt toch wel de show vandaag. Het is de Clemence top van Fibre Mood editie 16. Dit is wat Fibre Mood zelf over het model zegt:

Clemence is een top met comfortabele snit waar je heel veel plezier aan zal beleven. Onder het mom van de eighties revival gaven we ’m een ronde hals en mouwen met plooi bovenaan (die je schouders extra in de verf zetten). En onder het mom van ‘Eén keer is geen keer’ zijn we er zeker van dat je dit truitje meer dan één keer zal naaien.

Stofadvies

Clemence houdt van gebreide stoffen. Een fijngebreid stofje of een gebreide jacquard zijn perfect. French terry, interlock of sweaterstof kunnen zeker ook. In dat geval maak je de hals-, pols- en zoomboord uit (rib)boordstof.

Ik koos voor een fijngebreide gele stof, van Stoffe & Koffe (uiteraard). Het is een stofje dat er redelijk licht en dun uitziet, maar dat écht veel warmte biedt. Dit is dus een trui die ik doorheen de winter ook zal kunnen dragen, score!

Mijn rok is van Esmara. Ik bestelde onlangs een hoeslaken bij Lidl, en ik zag toevallig dit rokje en ik bestelde het mee. Qua maat zit hij redelijk goed: het is een uitdaging om hem over mijn heupen te krijgen, maar hij zit perfect op mijn taille. Het is een heel flatterend A-lijn model dat voor veel structuur zorgt in mijn outfit.

De laarzen en mantel die ik draag zijn van Shein, maar al redelijk oud. Ik zou zelf ook niet aanraden om bij Shein te shoppen, en ik zou het nu ook niet meer doen. Ten eerste is de kwaliteit vaak echt niet goed, en ten tweede is het gewoon niet verantwoord. De items die ik ooit bestelde en die wel aan mijn eisen voldoen, probeer ik toch nog te dragen, maar omdat het al zo lang geleden is zijn ze allebei uitverkocht. Ik zet hieronder wel een linkje naar de gelijkaardige items!

Mijn handtas is al jaren een favoriet. Hij is van Tuscany Leather, en als mijn laptop er in zou passen zou ik hem elke dag bij hebben.

Patroon trui: Fibre Mood // Stof trui: Stoffe & Koffe // Rok: Esmara // Laarzen: Vanharen // Mantel: Mango // Tas: Tuscany Leather

Heb jij al zelf kleren genaaid?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.