Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

Wat als we anti-aging zouden kunnen combineren met zonnebescherming? De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily is exact wat je zoekt! Met een factor 50+, en een formule met peptiden, niacinamide en meer van dat goeds beschermt hij je huid én gaat veroudering tegen. 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

Met de Vichy Capital Soleil UV-Age Daily zit je dubbel goed: hij beschermt je huid tegen de zon, én vermindert tekenen van huidveroudering zoals rimpels en pigmentvlekken.

Mijn advies voor een mooie, stralende, jonge huid: bescherm je huid tegen de zon. Smeer je huid daarom elke dag in met een hoge factor. Ik krijg daarop vaak de reactie dat zonnecrème plakt, een witte waas achterlaat, en niet fijn voelt op de huid. Maar deze crème is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, en is daarom heel licht en niet plakkerig.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily, € 13,17

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily gebruikt Netlock technologie, een innovatie die gebaseerd is op het principe van emulsie: in een gelbasis zitten microfijne druppels die uv-filters bevatten. Van zodra de gel wordt aangebracht op de huid, vormt ze een ultradunne, uniforme en ultra-resistente beschermlaag die bescherming biedt tegen uv-straling.

De crème laat de huid ademen, prikt niet in de ogen, blijft onberispelijk op de huid zitten, en is heel water-resistent. De formule bevat bovendien peptiden, die rimpels verminderen, niacinamide, dat pigmentvlekken vermindert, en probiotische fracties en vulkanisch water om de huidbarrière te versterken.

Van zodra de gel wordt aangebracht op de huid, vormt ze een ultradunne, uniforme en ultra-resistente beschermlaag die bescherming biedt tegen uv-straling.

Conclusie

Ik bescherm mijn huid elke dag tegen de zon, maar daarvoor ben ik uiteraard op zoek naar een crème die alles kan. De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily is er zo ééntje: hij beschermt je huid tegen UVA én UVB stralen, terwijl hij dankzij de peptiden en niacinamiden rimpels en pigmentvlekjes vermindert. De crème trekt snel in, laat geen witte waas achter en voelt niet plakkerig aan.

De Vichy Capital Soleil UV-Age Daily is verkrijgbaar bij de apotheek, en je betaalt er tussen €13 en €20 voor.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily, € 13,17

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.